GALATASARAY

Galatasaray'dan futbolculara ağır fatura!

Galatasaray Kulübü'nde haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Türk Telekom Arena'da yapıldı.

Galatasaray'dan futbolculara ağır fatura!

Galatasaray yönetimi, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, son dönemdeki kötü sonuçlar nedeniyle kadrodaki tüm oyunculara para cezası verilmesini kararlaştırdı.

TOPLANTI 2 SAAT SÜRDÜ

Başkan Dursun Özbek, yöneticilere bazı oyunculara ceza verip verilmemesi konusunda görüşlerini sordu. Galatasaraylı yöneticilerin çoğunluğu, Avrupa kupalarına katılım hakkının henüz elde edilmemesinden dolayı ligin kritik döneminde kadro dışı seçeneğinin uygun olmadığını belirtti. Para cezasının şimdilik daha doğru olacağını düşünen yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 2 saat süren toplantıda değerlendirmelerde bulundu.

PARA CEZASI VERİLDİ

Galatasaray yönetimi, kadrodaki tüm futbolculara para cezası verilmesini kararlaştırdı.

TUDOR'UN GELECEĞİ DE KONUŞULDU

Tudor'un geleceğinin de görüşüldüğü toplantıda bir kısım yönetici Hırvat teknik adamın kalmasından yana fikir belirtirken, bazı yöneticiler de yeni teknik adam ile yeni sezona başlanması gerektiğini anlattı.

Galatasaray'da ayrılık resmen açıklandı

"5-6 OYUNCUYLA TEMAS HALİNDEYİZ"

Başkan Dursun Özbek, yeni sezonda kadroda büyük değişiklikler yapacaklarını söylerken, 5-6 oyuncu ile temas halinde olduklarını ve bu futbolcuların ikisinin flaş isimler olduğunu belirtti.

Dursun Özbek, toplantının ardından Türk Telekom Arena'dan Florya'ya geçti. Özbek, tesislerde Tudor ile bir araya gelip antrenmanı izleyecek. Başkan Özbek'in Florya'da oyuncularla da toplantı yapması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER