GALATASARAY

Galatasaray'dan Gomis açıklaması

Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis'in, strese bağlı bayılma tehlikesi nedeniyle 90 dakikayı çıkaramadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray'dan Gomis açıklaması

Fenerbahçe, Konyaspor ve Trabzonspor maçlarında Tudor tarafından oyundan çıkarılan Fransız yıldızın "strese bağlı bayılma" tehlikesi yaşadığı için 90 dakika oynamadığı idda edilmişti. Konuyla ilgili Galatasaray sağlık komitesinden bir açıklama geldi.

"BÖYLE BİR RİSKE GİREMEYİZ"

Sarı-kırmızılı sağlık heyetinden gelen açıklamada, "Böyle bir şey söz konusu değil. Böyle bir durum saklanamaz ya da gizlenemez. Bunun riskine giremeyiz. Gomis bu durumu yaşamış olsa Trabzon'da kadroda olmazdı. Gomis sadece takım antrenmanı değil, ekstra bireysel çalışmaları ile karşılaşmalara hazırlanıyor. Şu anda böyle bir durum ile karşılaşmadık" ifadeleri kullanıldı.

GOMİS: "KENDİME YAKIN HİSSETTİĞİM TAKIM GALATASARAY'DI"

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Galatasaray Üniversitesi'nde öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Gomis'in açıklamaları şu şekilde:

"Buraya gelmeden önce başka takımlardan da teklif geldi ama kendime yakın hissettiğim takım Galatasaray'dı. Sağlanan ortama çabuk adapte oldum. Galatasaray, iki senelik zor bir dönemden çıktı, çok sayıda futbolcu geldi. Bu başarıyı sağlamak için de her gün daha çok çalışmamız gerekiyor."

Galatasaray'da Fatih Terim sesleri artıyor!

Yorumlar
TREND HABERLER