GALATASARAY

Galatasaray'ı mumla arıyor

Izet Hajrovic 12. haftası geride kalan sezonda, Eibar'da hiç bir maçta görev alamadı, şans bulamadığı gerekçesiyle ayrıldığı Galatasaray'ın çok gerisinde kaldı.

Galatasaray'ı mumla arıyor

Galatasaray'ın eski futbolcusu Izet Hajrovic, sarı-kırmızılı ekipten ayrıldığına çok pişman oldu.

Sarı-kırmızılıların İsviçre'nin Grasshopper takımından 2014 Ocak ayında transfer ettiği Boşnak futbolcu, Cim Bom'da aradığı forma şanslarını bulamadığını söyleyerek takımdan kaçarcasına ayrılmıştı.

FIFA'lık olduğu Galatasaray'dan, Almanya'nın Werder Bremen takımına transfer olan Hajrovic, yeşil-beyazlılarda da umduğunu bulamadı. Werder tarafından İspanyol ekibi Eibar'a kiralık olarak gönderilen 24 yaşındaki oyuncu, La Liga'da ise daha büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Atletico Madrid - Galatasaray maçı şifreli mi şifresiz mi?



La Liga'da 12. hafta geride kalırkan Izet Hajrovic şu ana dek hiç bir maçta oynamadı. Teknik direktör Jose Luis Mendilibar tarafından, oyuna sonradan alınmak için bile tercih edilmeyen Hajrovic, sezon başlayalı aylar geçmesine karşın bir dakika bile süre alamadı.

Izet Hajrovic

Mancini 12 maçta görev verdi

Hajrovic böylece Galatasaray'da kendisine verilen şansları mumla arar bir duruma geldi. Sarı-kırmızılı forma ile 2013-14 sezonunda 8 lig maçında forma giyen genç yıldız adayı, Chelsea'ye karşı oynanan iki Şampiyonlar Ligi maçının dışında ayrıca, iki kez de Türkiye Kupası maçında görev almış, Galatasaray'da toplamda 12 karşılaşmada oynamıştı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER