BEŞİKTAŞ

Galatasaray'ın derbide gizli golcüsü!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink’in, gözü bugün oynayacakları Beşiktaş derbisinde bakın kimin üstünde olacak...

Galatasaray'ın derbide gizli golcüsü!

Beşiktaş derbisinde ‘Önce durdur, sonra vur’ taktiği uygulayacak olan Riekerink, Eren’in sıkı markaj altında kalacağını bildiği için gizli golcü olarak Portekizli’yi kullanacak

G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink’in, bugün oynayacakları Beşiktaş derbisinde gizli golcüsü Bruma olacak... 

Son haftalarda attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Eren Derdiyok’un, Beşiktaş savunması tarafından sıkı markaj altında tutulacağını iyi bilen ve oyun planlarını buna göre kurgulayan Hollandalı çalıştırıcı, genç oyuncusundan Eren’e daha yakın oynayarak destek vermesini istedi.

Maria Sharapova'ya bir darbe daha

Ev sahibi avantajını kullanarak ilk dakikadan itibaren baskılı oynayacak ezeli rakiplerini önce durdurmayı amaçlayan Sarı-Kırmızılı takımın hocası, ardından hızlı ataklarla gol bulmanın hesaplarını yapıyor. Portekizli yıldızının etkili koşularıyla rakip savunmayı hataya zorlamasını bekleyen Riekerink, kaleyi gördüğü pozisyonlarda da korkmadan şut çekmesini öğrencisine tembih etti.

USTA AYAKLARINA GÜVENİYOR

Bruma’nın, Beşiktaş ceza sahası önünde faullerle durdurulabileceğini de hesaplayan başarılı teknik adam, serbest vuruşlardaki usta ayakları Sneijder ve Selçuk İnan’la tehlike yaratmayı amaçlıyor. Her iki yıldızından da hem ofansif hem de defansif destek sağlayarak, oyunu iki yönlü oynamalarını isteyen Riekerink’in, savunmanın önünde sigorta olarak kullanacağı isim ise yine Tolga Ciğerci olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER