TRANSFER

Galatasaray'ın Gervinho aşkı sürüyor

Galatasaray'ın, yaz transfer döneminde gündeme gelen Gervinho'yu yeniden gündemine aldığı belirtildi.

Galatasaray'ın Gervinho aşkı sürüyor
Galatasaray'ın, yaz döneminde almak istediği yıldız oyuncu için Roma ile yeniden masaya oturduğu ve bu kez transferi bitirmeye niyetli olduğu ifade edildi.

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın sakatlığının ardından forvet arayışları yeniden başlarken sarı-kırmızılı ekibin, yaz transfer döneminde gündeme gelen Gervinho'yuda yeniden gündemine aldığı belirtildi. Arsenal'de forma giyen Joel Campbell ile ciddi şekilde ilgilenen yönetimin, diğer tercihinin Roma'dan ayrılmak isteyenGervinho olduğu ifade edildi. 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Fildişili oyuncunun menajeriyle görüşmeleri yeniden başlatanGalatasaray'ın bir yandan da Roma ile temasta olduğu bildirildi.

 

İTALYANLAR PEMBE DİZİYE BENZETTİ
Yaz transfer döneminde 8 milyon euro isteyen İtalyanların, Gervinho'nun bonservis ücretini 7 milyon euro'ya kadar çektiği öğrenilirken Galatasaray'ın bu rakamı da fazla bulduğu ve 5 milyon euro'dan yukarı çıkmayı düşünmediği kaydedildi. Öte yandan Galatasaray'ın yaptığı pazarlıkları La Gazzetta Dello Sport da sayfalarına taşırken, Galatasaray'ın Gervinhokonusundaki transfer hikayesini "Pembe diziye"benzetti. Sarıkırmızılıların yaz transfer döneminde kadrolarına katmayı başaramadıkları Gervinho'dan vazgeçmediğini yazan gazete, ocak transferi için görüşmelerin devam ettiğini iddia etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER