GALATASARAY

Galatasaray'ın kare ası 5 ayda dağıldı

Galatasaray'ın son bir yılda yaşadığı çıkışta önemli pay sahibi olan Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Hamza Hamzaoğlu ve Cüneyt Tanman bundan 5 ay önce birlikte çalışıyorlardı.

Galatasaray'ın kare ası 5 ayda dağıldı

Galatasaray'da son dönemde yaşanan çıkışın mimarları 5 ay önce birlikte çalışıyorlardı.

Dursun Özbek yönetiminin Galatasaray'ın başına geçmesinin ardından futbol şubesinden sorumlu olan yönetici Cüneyt Tanman, Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek ile yaşadığı sorunlar sonrasında önce futbol şubesindeki görevinden sonra da yönetim kurulundan istifa etmişti.

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılan Genel Kurul'da başkan seçilen Dursun Özbek ve yönetimi, mazbatalarını 10 Haziran'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldığı gün, şampiyonluk kutlamalarında sahneye çağrılmamaları gündem olan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın da görev süresi dolduğu için kulüpten ayrıldılar.

ANLAŞMA 5 DAKİKADA YAPILDI, 5 DAKİKADA BOZULDU

Mazabata töreninin olduğu gün iki kupa kazanan, daha sonra Süper Kupa'yı da alarak üç kupanın kazanılmasında önemli rol oynayan Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarına Başkan Özbek ile görüşmelerinin 5 dakika bile sürmediğini, 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacaklarını söylemişti.

5 dakikada üzerine anlaşılan 3 yıllık sözleşme, dün yine tıpkı 5 ay önceki gibi 5 dakikada yönetim tarafından feshedildi.

Yorumlar
TREND HABERLER