GALATASARAY

Galatasaray'ın lanetli Kasım ayı!

Son galibiyetini 1 ay önce alan G.Saray, kasım ayında tam 13 puan kaybetti.

Galatasaray'ın lanetli Kasım ayı!

Bu periyotta 5 resmi maça çıkan Cimbom, Avrupa’da Benfica ve A.Madrid’e boyun eğdi. Ligde de Rize’ye yenilen sarı-kırmızılılar, Antalyaspor ve Kasımpaşa’dan sadece 2 puan çıkarabildi

Spor Toto Süper Lig’e kabus gibi bir başlangıç yapsa da formunu yükseltip ekim ayında çıktığı 5 resmi karşılaşmanın 4’ünü kazanıp sadece ezeli rakibi F.Bahçe’yle berabere kalan G.Saray, bir daha hatırlamak istemeyeceği kasım ayını ağır yara alarak geride bıraktı.

Kasımın 3’ünde Benfica deplasmanına konuk olan sarı-kırmızılılar sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ardından ligde de Rize’de 4-3’lük bir hezimet yaşayan Cimbom, ayın 14’ünde Sarajevo’yla hazırlık maçı oynadı. Bu mücadeleden de 3-3’lük beraberlikle ayrılan G.Saray, aynı skorla Antalya karşısında da 2 puan bıraktı.

Kasımpaşa - Galatasaray maçı sonucu ve özeti

HOCA DA GİTTİ

Geçen hafta içinde gittiği Madrid’le, rezalet futbolun neticesinde 2-0 kaybeden Aslan’ın kan kaybını teknik direktör Mustafa Denizli de engelleyemeyedi. Dün de 2 kez öne geçmesine rağmen 1 puanla yetinmek zorunda kalan ve ligde 4. sıraya gerileyen G.Saray, kasım ayını toplam 13 puan kaybıyla tamamladı.

Galatasaray taraftarının çıplak oynayın isyanı!



Lanetli kasımda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da koltuğundan olurken, G.Saray söz konusu periyotta çıktığı 6 karşılaşmada kalesinde 15 gol gördü. Rakip fileleri ise 12 kez havalandırabildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER