GALATASARAY

Galatasaray'ın muhtemel Antalyaspor 11'i

Galatasaray, Türk Telekom Arena'daki 100. Süper Lig maçında yarın Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ın muhtemel Antalyaspor 11'i

Sarı-kırmızılı takım, 2010-2011 sezonun devre arasında faaliyete giren Türk Telekom Arena'da şu ana kadar 99 lig maçı oynadı.

Galatasaray, sahasında oynadığı bu maçların 68'inden galibiyetle ayrılırken, 20'sinde berabere kaldı, 11'ini kaybetti.

Türk Telekom Arena'da oynadığı müsabakalarda 203 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise 93 gol gördü.

Hedef 3 puan

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde sezona iyi başlayan Galatasaray, yarın Antalyaspor ile yapacağı maçı da kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılı takım, Antalyaspor karşısında 3 puan alarak yoluna namağlup devam etmek istiyor.

Sarı-kırmızılı takımda tedavilerine devam edilen Kolbeinn Sigthorsson, Serdar Aziz ve Nigel de Jong karşılaşmada görev alamayacak.

Sakatlığı geçen ve hafta içi takımla çalışmalara başlayan Lukas Podolski'nin de maç eksiği nedeniyle Antalyaspor karşısında forma giymesi zor görünüyor.

Türk Telekom Arena'da saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Evindeki 2 maçı da gol yemeden kazandı

Galatasaray, bu sezon Türk Telekom Arena'da oynadığı 2 maçtan da gol yemeden galip ayrıldı.

Sahasındaki ilk maçta Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılı takım, ikinci maçında ise Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi.

Muhtemel 11

Süper Lig'de son üç maça aynı kadroyla çıkan Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in, Antalyaspor karşısında savunmada bir değişiklik yapması bekleniyor.

Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş ile oynanan karşılaşmalarda aynı 11'i sahaya süren Hollandalı teknik adamın, Antalyaspor müsabakasında savunmanın sağında Sabri Sarıoğlu'nun yerine Luis Cavanda'ya görev vermesi öngörülüyor.

Galatasaray'ın muhtemel 11'i şöyle:

Fernando Muslera, Luis Cavanda, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Armindo Bruma, Eren Derdiyok.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER