SPOR MEDYASI

Galatasaray'ın sahası kapansın

Türk futbolunun önemli isimlerinden Oktay Derelioğlu, Aziz Yıldırım ve Fatih Terim'in egolarının tavan olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın sahası kapansın
Türk futbolunun önemli isimlerinden Oktay Derelioğlu, Aziz Yıldırım ve Fatih Terim'in egolarının tavan olduğunu söyledi.

TV8'de yayınlanan "TELEGOL" programında yorumculuk yapan Oktay Derelioğlu, egoları tavan spor adamlarının Türk futboluna büyük zarar verdiğini söyledi. Derelioğlu, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, egoları tavan insanlardır" diyerek bu isimleri eleştirdi.

AZİZ YILDIRIM SUSMALI!

Oktay Derelioğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın uzun süredir gerginlik yaratmadığını, konuşmadığını, kimseyle kavga etmediğini söyleyerek ilginç açıklamalarda bulundu. Derelioğlu, " Aziz Yıldırım sustukça takıma büyük katkı sağlıyor. Uzun zamandır konuşmuyor, doğal olarak Fenerbahçe'de herşey güllük gülistanlık" dedi.

FATİH TERİM KİMİ YETİŞTİRDİ?

Oktay Derelioğlu'nun eleştirilerinden Şenol Güneş ve Mustafa Denizli de nasibini aldı. Derelioğlu, "Türkiye'nin en büyük teknik direktörleri Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş bugüne kadar kimleri yetiştirdi? Yanlarına kendilerini geçecek, zıplayacak insanları almıyorlar. Bu isimler hiç teknik direktör yetiştirmiyorlar. Bence bu 3 isim kendilerini geçecek isimlere yol vermiyorlar" diyerek farklı bir tartışma konusu ortaya attı.

GALATASARAY CEZA ALMALI!

Oktay Derelioğlu, son Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında yaşanan olaylara da değindi. Derelioğlu, Galatasaray'ın sahasının kapanmamasının da çok büyük bir yanlış olduğunu söyleyerek şunları söyledi: Galatasaray'a kesinlikle 1 maç saha kapama cezası verilmeliydi. Sahaya taraftar girmiş. Bu 2 taraftar güvenlikçiler tarafından yakalanmamış olsa, bu insanların elinde bıçak olsa insanlar ölür. Bu çok önemli bir olay. Galatasaray kulübü, bu olaydan dolayı mutlaka 1 maç saha kapama cezası almalı. Böyle bir olaydan sonra saha kapama cezası almayan ilk kulüp Galatasaray. Bu suçun cezası saha kapamadır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER