GALATASARAY

Galatasaray'ın yeni yönetimi 15 günde yıprandı!

Galatasaray’ın yeni başkanının seçilmesinin üzerinden 10 gün geçmişken Florya’da ve yönetimde baş ağrıtan gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim ile Sportif A.Ş uyuşmazlığı, sarı-kırmızılı camiada çok can sıkacağa benziyor.

Galatasaray'ın yeni yönetimi 15 günde yıprandı!

Galatasaray’daki ‘lise' statükosuna karşı Dursun Özbek'in ‘baskın' seçiminde tarihi zafer kazanan Mustafa Cengiz ve yönetimi, başarının sevincini yaşamaya fırsat bulamadan kendini problem deryasının içinde buldu!

Sözcü'nün haberine göre; Kulüpteki ‘Sarı devrim' henüz 15 gün bile geçmeden yıprandı. Peki ‘Saray'da neler oluyor?

ÖDEME KRİZİ YAŞANIYOR: Mustafa Cengiz ve kurmayları, önceki yönetimden kalan birikmiş borçları kucağında buldu. Nakit akışı sorunluydu. Bunun için kısa sürede çalışmalar yapılsa da uzun vadede problemlerin artmasına kesin gözüyle bakılıyor.

GÜZELAYDIN ÜZÜNTÜSÜ: Sportif A.Ş'den el çektirilen Serdar Güzelaydın, Fatih Terim'in göreve gelmesinde anahtar roldeydi. Onun ayrılması Terim'de sıkıntı yarattı. Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas bu sıkıntıya şimdilik çare olamadı.

Mustafa Cengiz o benzetmeye öyle bir cevap verdi ki

TERİM’İN İSTEDİKLERİ OLMADI: Fatih Terim'in transfer planları aksadı. Eski yönetimden üç transfer yapma sözü alan Terim, Sportif A.Ş yönetimi değişince umduğunu bulamadı. Hocanın belirlediği listenin alt sıralarındaki isimlerden Nagatomo alındı.

NDIAYE’NİN GİDİŞİ KIZDIRDI: Cengiz yönetiminin, yapılması gereken ödemeler nedeniyle Ndiaye'yi feda etmesi, Fatih Terim'de hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli hocanın, sorunları çözemeyen Sportif A.Ş üyelerini Florya'da istemediği iddia ediliyor.

PAPERMOON RAHATSIZLIĞI: Mustafa Cengiz, ‘Papermoon Grubu' olarak adlandırılan Fatih Altaylı, Ali Dürüst ve Faruk Süren'le yaptığı seçim ittifakından pişmanlık duymaya başladı. Albayrak ve Elmas'la birlikte ‘çift başlılık oluştu' algısı var.

CENGİZ ARADA KALDI: Sportif A.Ş'deki yöneticilerin, olağanüstü kongrede seçilmiş olan yönetim kurulu üyelerine sormadan kararlar almaları ve bunları medya ile paylaşmaları, yeni Başkan Mustafa Cengiz'in iki grubun arasında kalmasına neden oldu.

CELAL AÇAR ÜZÜNTÜSÜ: Cengiz, yeni düzeni oluşturmak isterken Celal Açar'ın istifası ile sarsıldı. Sürecin kötü yönetilmesiyle yıpranan yeni Başkan, alt kurullarda da istifa sesleri duyuyor. Yönetim içindeki sorunların çözülememesi can sıkıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER