GALATASARAY

Galatasaraylı eski yöneticiden bomba iddia!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Turgay Kıran, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı eski yöneticiden bomba iddia!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Turgay Kıran, sarı kırmızılı kulübün sportif ve mali açıdan elde ettiği başarısız sonuçlar sonrasında Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin istifa etmesi gerektiğini söyledi. Galatasaray'ın UEFA'dan ceza alacağını iddia eden Kıran, '3-5 çaycı kovmakla feda olmaz' dedi.

İşte Turgay Kıran'ın sporx'e yaptığı birbirinden çarpıcı açıklamalar...

"KÖTÜ GİDİŞAT BELLİYDİ"

Aylardır tekrarlıyorum Galatasaray'ın gidişatı hem sportif açıdan hem mali açıdan belliydi. Kötü günlerin geleceği çok açıkça belliydi. Taraftarlar haklı çünkü onları mali ilgilendirmiyor ama sportif başarı ilgilendiriyor. Hiçbir konuda başarımız yok ama bunlar zaten belliydi. Yapılan kadrolardan, alınan kararlardan belliydi. Bana çok sürpriz olmadı ama ben her defasında söyledim, söylüyorum Dursun Özbek gitmeli. 80 milyon kasaya para verdiği söyleniyor doğru ya da yanlış bilemiyorum. 

BU KADAR BAŞARISIZ OLUNUR MU?

Bu kadar başarısızlığın ardından orada kalmak, hakikaten hiç yakışmıyor Galatasaray başkanlarına. Galatasaray başkanları bakarlar, yapabilirler, yapamazlar ve istifa da önemli bir müessesedir ve bunu uygularlar. Zamanında Faruk da (Süren) bunu uyguladı. Bu kadar başarısız bir dönem Galatasaray geçirmedi. Tabii bizi ilgilendiren sportif başarı ve mali başarının da olması. Dolayısıyla Riva ve Florya'yı da kaybettik, verdik. Bilmediğimiz bir dipsiz kuyuya düşmüş durumdayız. Galatasaray'ın geleceğini ne kurtaracak onu kimse bilemiyor. Bu kadar başarısız olunur mu? 

Yeni gelecek arkadaşlara şans tanırız, bir barış olur. Dolayısıyla herkes kırgın.

Günün bombası! Galatasaray'a kayyum atanacak

"UEFA'DAN CEZA GELECEK"

Koskoca Galatasaray Başkanı'nı yalanlayacak bir mercii yoktur ama ben UEFA'dan bir men geleceğini düşünüyorum. Mali disiplin oluşmadı Galatasaray'da. Nasıl gösteriyorlar bilmiyorum ama UEFA gelip de yapmış olduğu incelemelerde bunun sinyalini verdi. 

Biz söylüyoruz, Galatasaray'da 8-10 senedir feda yapılmasının gerektiğini söylüyoruz. Ama Dursun (Özbek) burada çaycıları, kahvecileri kovmakla bu fedayı yaptı. Dünkü kadroya baktığımız zaman yedek kulübesinde oturan futbolculara verilen paraları düşünün. Galatasaray'daki başkanların biraz tecrübeli ve eğitimli olması gerekir.

Şimdi siz paraşütle atlayan bir başkan, hem şimdi ki hem de önceki başkan öyle oldu. Bir anda Galatasaray'ı tanımadan gelen, kendisini zor durumda bulan başkanlar oldular. Bunlar hep doğal şeyler çünkü ne bundan evvelki dönemlerin hesaplarını biliyorsunuz, ne bundan evvelki idari kadroları biliyorsunuz. Bir anda geliyorsunuz birkaç kişiyle Galatasaray'ı yönetmeye çalışıyorsunuz. Bu değil Galatasaray, bunu da değiştiren zihniyeti bir an evvel göndermek lazım.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER