FENERBAHÇE

Galatasaraylı futbolcuya ırkçı benzetme

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı maçın ardından sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan'ın attığı tweet büyük tepkiye neden oldu.

Galatasaraylı futbolcuya ırkçı benzetme

Bir zamanların popüler sosyal medya uygulaması Vine ile ünlenen sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan’ın Galatasaraylı Bafetimbi Gomis ile ilgili attığı bir tweet büyük bir tartışma yarattı. Peki Hakan Hepcan kimdir, kaç yaşında, Gomis hakkında ne dedi?

GALATASARAYLI TARAFTARLAR ÇILDIRDI

Fenerbahçeli ünlü Vine fenomeni Hakan Hepcan’dan büyük gaf! Galatasaray’ın sezon başında transfer ettiği ve attığı gollerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Senegal asıllı Fransız oyuncu Bafetimbi Gomis hakkında: “Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray’da bi tane maymun var topa düşman gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor” şeklinde ifadeler kullanan Hepcan, Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisiyle karşılaştı. 

Söz konusu tweet:
ÖZÜR DİLEDİ AMA…

Olay sonrası yoğun tepkiyle karşılaşan Hakan Hepcan, kısa bir süre sonra konuyla ilgili olarak özür diledi.
Hepcan: “üzgünüm ama o istediğiniz kişi değilim. Tanıyanlar bilir, ırkçılık falan alakam olmaz, tamamen yanlış anlaşılma. Bayılıyosunuz linç etmeye” ve “Yine de yanlış anlaşıldıysam özür boynumun borcudur “özür dilerim” ırkçılık, faşizim nefretimdir. Bunu açıklamak zorunda olmak bile korkunç.” ifadelerini kullandı.

GALATASARAYLI HUKUKÇULAR DEVREYE GİRDİ

Hakan Hepcan’ın ilgili tweeti sonrası, Galatasaraylı hukukçular hem resmi hem de bireysel olarak Hepcan hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Galatasaraylı Gomis de hakkında ırkçı ifadeler kullanan Hepcan hakkında dava açmaya hazırlanıyor. Hepcan daha önce de alkollü araç kullanırken yakalanmış ve hakkında işlem yapılmıştı.

HAKAN HEPCAN KİMDİR?

Hakan Hepcan, 34 yaşında vinefenomeni ve müzisyendir. Kısa süre önce vine uygulamasının ülkemizde ve dünyada yayılmaya başlamasıyla ünlü olan isimlerden birisidir. Hepcan İzmir'de doğmuş ve büyümüştür. Ege Üniversitesi Konservatuarını kazanan Hepcan'ın idealleri bu yönde olmadığı için 23 yaşında İstanbul'a gelmiştir.

İstanbul'da hayallerini gerçekleştirmek için müzik yaptığı grup olan Rol grubu ile ufak organizasyonlarda yer almaya başlayan Hakan Hepcan aynı zamanda amatör solo albüm çalışmaları da yapmıştır. Vine uygulaması sayesinde çektiği vineları sosyal medya ortamlarında paylaşıp kısa sürede fenomen olmayı başaran Hepcan'ın hayran kitlesi kısa süre içerisinde oldukça artış göstermiştir. Asıl amacının oyunculuk değil müzisyen olmak olduğunu belirten Hepcanvine ile bunun değiştiğini söylemiştir.

Ailesinin de her konuda arkasında olduğunu söyleyen ünlü fenomen artık vine sayesinde müzik kariyerini de istediği şekilde biçimlendirmeye başlamıştır. Büyük sanatçıların yanında dj'lik yaparak sanat camiasına yavaş yavaş girmeye başlayan fenomen artık mekanların dolup taştığını hayatının değiştiğini söylemiştir. Kısa sürede yıldızı parlayan ünlü isim Okan Bayülgen gibi isimlerin de programlarına katılmıştır.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER