BASKETBOL

Galatasaraylı taraftarlardan Volkan Demirel'e cevap

THY Euroleague'de Galatasaray Odeabank - Panathinaikos maçı öncesi sarı kırmızılı taraftarlar Fenerbahçe'de futbol takımının kaptanı Volkan Demirel ile basketbol takımının kaptanı Melih Mahmutoğlu'na yönelik küfürlü tezahüratta bulundu.

Galatasaraylı taraftarlardan Volkan Demirel'e cevap

Galatasaraylı taraftarlar, dün gece oynanan Panathinaikos karşılaşması öncesinde Volkan Demirel ve Melih Mahmutoğlu'na küfür etti.

VOLKAN TEPKİYE SEBEP OLMUŞTU

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 85-80 yendiği maçta futbol takımının kaptanı Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Volkan Demirel'in, saha içinde eşlik ettiği şarkı ve bu şarkıya tribünlerden Galatasaray'a yönelik küfür eklenmesi özellikle sarı kırmızılı cephede büyük bir tepkiye neden olmuştu.

ERGİN ATAMAN: VOLKAN ABARTMIŞ

Galatasaray Odeabank antrenörü Ergin Ataman maçın ardından Volkan Demirel ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bence Volkan coşkusunu abartmış ve sınırını da aşmış. Çok da uzatılacak bir şey yok. Bu yeni değil. Geçen maç bitiminde çalınan müziği de unutmadık. (Çalgıcı karısı). O müziği de Volkan çaldırmadı herhalde. Bunun altındaki temel yerlere bakmak lazım. Fanatizm artık öyle boyutlara geldi ki, oyunculara da sıçramaya başladı. Bu çok tehlikeli. Bu fanatizmi yaratan da yönetimler. Ben Volkan'ın bu görüntülerinin bilinçli olduğunu düşünmüyorum. O coşku içinde bilinç altından çıkan bir hareket olarak görüyorum." diye konuşmuştu.

Galatasaray iyi başladı kötü bitirdi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER