GALATASARAY

Galatasaraylı taraftarların Fatih Terim heyecanı

Tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'in Milli Takım ile yollarını ayırmasının ardından Galatasaraylı taraftarları heyecan sardı. Sarı kırmızılılar kulübü arayarak "Fatih Terim geliyor mu?" diye sorarak bilgi almaya çalışıyor.

Galatasaraylı taraftarların Fatih Terim heyecanı

Galatasaray’ı Fatih Terim heyecanı sardı. Terim'in döneceği beklentisi sarı kırmızılı taraftarları ayağa kaldırdı.

Wesley Sneijder'in gönderilmesi ve UEFA Avrupa Ligi'nde Östersunds'a elenilmesi sonrasında düşen kombine bilet satışları Terim'in Türkiye Futbol Direktörlüğü'nden ayrılmasıyla yeniden yükselişe geçti.

Sneijder'in ayrılmasından sonra 100, Östersunds bozgunundan sonra da 200 kombine bilet sahibi taraftar kulübe başvurarak, kombinelerini iade etti.

Galatasaray'a 6 lig şampiyonluğu kazandıran Terim'in yeniden takımın başına geçme ihtimali ortaya çıkınca, kombine iptal talebinde bulunan 200 kişi başvurularını geri çekti.

Terim'in milli takımdan ayrılmasından sonra geçen 2 günde hiç yeni iade talebi olmadı.

Fatih Terim'in alacağı tazminat belli oldu

“FATİH TERİM GELİYOR MU?”

Olayın dikkat çeken bir başka yönü ise yüzlerce taraftarın Galatasaray Kulübü'nü telefon yağmuruna tutması oldu. Kombine alma niyetiyle kulübü arayan taraftarlar, telefondaki yetkililere, “Fatih Terim geliyor mu?” sorusunu yöneltiyor.

Başkan Dursun Özbek ise bu konuda sessiz bir bekleyiş içinde. Kadroyu Igor Tudor'un istekleri doğrultusunda oluşturan Özbek, geçen yıl da istediği Terim konusunda şimdilik bir yorum yapmıyor.

Yöneticiler ise Terim ile ilgili sorulara, “Bu, zaman isteyen bir konu. Ama olmayacak bir şey değil” cevabını vermekle yetiniyor.

Yorumlar