GALATASARAY

Galatasaraylılar'ı Latovlevici'den kurtaracak transfer

Ndiaye'yi Stoke City'ye satacak olan Galatasaray, transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Bayern Münih'ten İspanyol sol bek Juan Bernat'ı kadrosuna katacak.

Galatasaraylılar'ı Latovlevici'den kurtaracak transfer

Galatasaray, Ndiaye'nin Stoke City'ye gitmek istemesiyle transfer planlarını değiştirdi. Maddi olarak önceliği oyuncu maaşlarına veren yönetim, Ndiaye'den gelecek parayla sol bek transferini de bitirecek.

Sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'ten Bernat'ı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bayern Münih'te forma şansı bulamayan İspanyol sol beki kiralamayı hedefleyen Galatasaray, Alman kulübüne yarım sezon için 1 milyon euroluk teklifte bulundu.

Bernat

KAYNAK NDİAYE'DEN: Ndiaye için İngiliz kulübü Stoke City ile anlaşan ve bu transferden 16 milyon euro bekleyen Galatasaray yönetimi, 24 yaşındaki oyuncuya ise 6 aylığına 1 milyon euro önerdi. Bu sezon yaşadığı bağ sakatlığı nedeniyle 132 gün sahalardan uzak kalan ve sadece 3 maçta 209 dakika süre alan Bernat, forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istiyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in transferine onay verdiği Bernat için sarı-kırmızılı yetkililerin Almanya'ya gideceği gelen haberler arasında. Bu transferin bitmesi de an meselesi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER