GAZİANTEPSPOR

Gaziantep Arena'nın ilk locaları kiralandı

Gaziantep Arena Stadı'nın ilk localarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve takımın Onursal Başkanı Fatma Şahin kiraladı.

Gaziantep Arena'nın ilk locaları kiralandı

Gaziantep'te, TOKİ tarafından yaptırılan 35 bin 500 kişilik Gaziantep Arena Stadı'nın ilk localarını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve takımın Onursal Başkanı Fatma Şahin kiraladı. Şahin, stattaki 2 locayı 3 yıllığına kiralamak için hazırlanan protokolü törenle imzaladı.

Gaziantepspor'un, bu sezon maçlarını oynamaya hazırlandığı Gaziantep Arena Stadı'nın, loca satışları başladı. Stattaki ilk locaları ise Fatma Şahin kiraladı. Şahin, 2 locayı 3 yıl süreliğine kiraladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen kira protokolüne; Gaziantepspor As Başkanı Bülent Konca, Teknik Direktör İsmail Kartal, takım kaptanı Elyasa Süme, Genel Müdür Mehmet Bilgiç ve Mehmet Kızıl da katıldı.

Fatma Şahin, imza töreninde Gaziantepspor'a destek çağrısında bulundu. Taraftarların takımı yalnız bırakmaması gerektiğini söyleyen Şahin, kiralanan locaların alınmasının önemli olduğunu ifade etti. Şahin, yeni stadın açılışının daha erken bir tarihe çekilmesi için de elinden geleni yapacağını söyledi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER