1.LİG

Gaziantep BB Mert Nobre ile prensipte anlaştı

PTT 1.Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Mert Nobre ile prensipte anlaştı.

Gaziantep BB Mert Nobre ile prensipte anlaştı
Yeni sezonda takımı teknik direktör Nurullah Sağlam'a emanet eden kulüp, transfer çalışmalarını teknik heyetin raporu doğrultusunda yürütüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın kalecisi İlker Avcıbay'ı kadrosuna dahil eden mavi-beyazlılar iç transferde Ahmet Devret'in sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Adana Demirspor'dan Özgür Öçal'ı transfer eden kulüp, Spor Toto Süper Lig'de uzun yıllardır top koşturan Mert Nobre'yi takıma kazandırmak için girişimde bulundu.

Brezilya asıllı Türk vatandaşı Nobre'nin menajerleriyle temasa geçen mavi-beyazlı ekibin yöneticileri, son olarak Kayserispor formasını giyen oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı. Kulüp yetkilileri, futbolcuyla prensip anlaşmasına varıldığını, bir aksilik çıkmaması halinde birkaç gün içinde imzaların atılacağını kaydetti.

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, yaptığı açıklamada, yeni sezonda iddialı takım oluşturmak istediklerini söyledi.

Sporseverlere keyifli bir futbol seyrettirmeyi amaçladıklarını anlatan Açıkgöz, "Yıldız denebilecek isimlerin yanı sıra genç yeteneklerle de görüşüyoruz. Çalışmalarımızı teknik heyetimizin hazırladığı rapor doğrultusunda yürütüyoruz. Sezon başladığında ne kadar güzel işler yaptığımızı herkese göstereceğiz" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER