TÜRKİYE KUPASI

Gaziantep BB'de Bayram Bektaş dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Bayram Bektaş getirildi.

Gaziantep BB'de Bayram Bektaş dönemi

Bektaş, kulüp başkanı Osman Toprak'ın makamında düzenlenen basın toplantısında, Gaziantep ekibine yabancı olmadığını söyledi.

Kulübün hedeflerine inandığı için teklifi kabul ettiğini anlatan Bektaş, yarın ilk idmanına çıkacağını ve takımın başarısı için mücadeleye başlayacaklarını kaydetti. 

Bugüne kadar çalıştığı her kulüpte ardında güzel şeyler bırakabilmek için çaba harcadığını dile getiren Bektaş, "Güzel sonuçlar alıp sezon sonunda kulübü hedeflenen noktalara ulaştırmak istiyorum" dedi. 

Bektaş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'daki teknik heyetin ise Osman Akyol, Mehmet İpek, Kemal Kurak, Ahmet Kuzaltı ve Kaan Karakaş'tan oluşacağını sözlerine ekledi.

Osman Toprak ise yeni birlikteliğin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Kulüp olarak artık yeni bir döneme girdiklerini vurgulayan Toprak, "Hakan Kutlu'ya bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Bu süreçte kendisiyle çok şükür sorun yaşamadık. Lige güzel bir başlangıç yaptık. Yeni teknik direktörümüzle takımı daha ileri noktalara taşıyacağız. Çünkü iyi bir kadromuz var ve daha iyi yerlere gelecek bir ekibimiz" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Bektaş, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER