SÜPER LİG

Gekas gol hedefi hakkında birşey söylemem

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un ve ligin en golcü ismi Theofanis Gekas,"Gol hedefim hakkında hiçbir şey söyleyemem, benim için önemli olan takımımın iyi sonuçlar alması" dedi.

Gekas gol hedefi hakkında birşey söylemem
Gekas, yaptığı açıklamada, Bilal Kısa ile iyi bir uyum yakaladıklarını ancak önemli olanın takımın iyi sonuçlar alması olduğunu belirterek, "İkimizin gayet iyi gidişatımız var. Bu da takım adına çok güzel" dedi.

Rakiplerin kendisine önlem alamamasının kendisinin sorunu olmadığını kaydeden Gekas, "Beni önceliğim gol atıp takımın kazanmasını sağlamak" diye konuştu.

Gekas, genç oyunculara pek tavsiyesinin olmadığını, genç futbolcuların nerede iyiyse onun üzerine çalışıp antrenman yapması gerektiğini kaydetti."Gol hedefim hakkında hiçbir şey söyleyemem, benim için önemli olan takımımın iyi gitmesi. Takımım iyi olduğu sürece ben de iyi olmayı sürdüreceğim. Hiçbir şeyi yalnız yapamam" diyen Gekas, iyi oyuna devam etmek için elinden geleni yapacağını belirtti.

Ligde 9, bu sezon 10. golüne ulaşan Gekas, gol krallığı yarışında ilk sıradaki yerini koruyor. Yunan oyuncu, Türkiye kariyerinde kupa müsabakaları dahil 60 maçta 44 gole ulaştı.

RAKİP GAZİANTEPSPOR

Ligde 8. haftayı 14 puanla tamamlayan Akhisar Belediyespor, 9. haftada cuma günü deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak. Son iki dış saha maçını kaybeden Ege temsilcisi, Gaziantep'te bu serisini sonlandırmak için mücadele edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER