MİLLİ TAKIM

Genç Welbeck parlıyor

Manchester United'ın genç oyuncusu Danny Welbeck harika bir gole imza attı.

Genç Welbeck parlıyor
İngiltere EURO2012 öncesi son hazırlık maçında Belçika karşısında galibiyete uzanırken Manchester United'ın genç oyuncusu Danny Welbeck harika bir gole imza attı.
 
 

İngiltere dün akşam kazandığı Belçika maçı ile EURO2102 öncesi son sınavını vermiş oldu. Bu galibiyet aynı zamanda yeni teknik direktör Roy Hodgson'ın da takımın başında aldığı ikinci galibiyet oldu.

Galibiyeti getiren gol ise, ne yapacağı merakla beklenen Manchester United'ın genç golcüsü Danny Welbeck'ten geldi. Siyahi oyuncu, ilk yarıda Ashley Young'un zeka dolu pasıyla topu filelere gönderdi. Wayne Rooney'nin yokluğunda Roy Hodgson'ın gol bölgesinde görev verdiği oyuncu hocasını utandırmadı.

İngiliz milli takımının İskoç hocası maç sonunda yaptığı açıklamada Cole,Welbeck ikilisinin hazırladığı gol için şunları söyledi; "Çok güzel bir goldü. Özellikle Welbeck'in topu önüne alışı ve Ashley Young ile uyum içinde hareket etmelerine bayıldım. İki ön alan oyuncusu da çok iyi bir iş çıkardı. Bu performanslarını EURO2012'de de görmek beni çok mutlu edecek" dedi.

İngiltere, EURO2012'de ilk maçını 11 Haziran'da Fransa ile yapacak. Danny Welbeck oynadığı futbol ve attığı gol ile Donetsk'te yapılacak maç için de yerini garantilemiş oldu.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER