TÜRKİYE KUPASI

Gençlerbirliği ile Bursaspor karşılaştı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Gençlerbirliği ile Bursaspor karşılaştı.

Gençlerbirliği ile Bursaspor karşılaştı
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Gençlerbirliği ile Bursaspor karşılaştı.

Bursa'da oynanan 1-1 biten maçın rövanşında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı mücadeleyi 3-2 Bursaspor üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçla Bursaspor, Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselmiş oldu. Yeşil-beyazlılar'ın gollerini 59 ve 73. dakikalarda Volkan Şen, 90+4'te Fernandao atarken, Gençlerbirliği'nin sayılarını 15. dakikada Petrovic ve 38. dakikada El Kabir kaydetti.

Deneme

Maça iyi başlayan ev sahibi Gençlerbirliği 15. dakikada Petrovic'in ve 38. dakikada El Kabir'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Maçın kader anında Gençlerbirliği'nde Uğur Çiftçi, 33 ve 45. dakikada gördüğü sarı kartlar sonrası kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Bursaspor Volkan Şen'in 59. dakikada attığı golle umutlandı. Baskısını artıran konuk ekipte yine Volkan Şen sahneye çıktı ve 73. dakikada skoru 2-2'de eşitledi.

Kalan dakikalarda Gençlerbirliği'nde Sedat Bayrak kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı. 90+4'te Fernandao takımının 3. golünü attı ve yarı final biletini ilan etti.

GENÇLERBİRLİĞİ: 2 - BURSASPOR: 3

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Mehmet Cem Hanoğlu

Gençlerbirliği: Ferhat Kaplan, Dusko Tosic, Hakan Aslantaş, Uğur Çiftçi, Sedat Bayrak, Radosav Petrovic, Alexander Hleb, İrfan Can Kahveci, Doğa Kaya, Mervan Çelik, Moestafa El Kabir
Teknik Direktör: Mesut Bakkal

Bursaspor: Harun Tekin, Serdar Aziz, Şener Özbayraklı, Aziz Behich, Fernando Belluschi, Şamil Cinaz, Ozan Tufan, Volkan Şen, Josue Pesqueira, Jose Fernandao, Cedric Bakambu
Teknik Direktör: Şenol Güneş

Goller: Dk. 15 Radosav Petrovic, Dk. 38 Moestafa El Kabir (Gençlerbirliği); Dk. 59 ve 73 Volkan Şen, Dk. 90+4 Jose Fernandao (Bursaspor)
Kırmızı Kartlar: Dk. 45+2 Uğur Çiftçi, Dk. 90+2 Sedat Bayrak (Gençlerbirliği)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER