YAZARLAR

Gezi Parkı transferleri de vurdu!

Gezi Parkı transferleri de vurdu!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Gezi Parkı olayları elbette insani olarak yorumlayabileceğimiz ama spor köşesinde yer vermeyi düşünmediğim bir konudur. Ben demokrasiye inanan insanların tepkilerini sandıkta vermesi gerektiğine inanıyorum. Yaşanan rezaletin ülkemize hiçbir faydası olmadığı gibi dış güçlerin ülkemiz üzerindeki oynadığı oyunların başarıya ulaşmasına yardımcı olduğunu düşünüyorum. İktidarı seçen insanlara yapılan saygısızlıktan öte hiçbir şey değildir.

Transferlere gelince ise aslında bir çok isim net olmasına rağmen ve aşama kat edilmiş olmasına rağmen resmi olarak açıklanan transfer sayısının azlığı göze çarpıyor.

Fenerbahçe ilk olarak hocasını açıklamalıdır. Alper Potuk ve Bruno Alves çok iyi oyuncular ve bu isimler nokta transfer diye tabir ettiğimiz transferlerdir. Ersun Yanal isminin açıklanmasını bekliyorum. Yapılan görüşmelerde sorun olmadığını biliyoruz. Transferde ise Cardozo, Ekotto, Serdar Taşçı, Erkan Zengin, Veysel ve Cenk Tosun isimleri geçiyor. Fenerbahçe bu isimlerle anlaşabilir ama bazı isimler içinde ters köşe yapabilir. Gelecek hocanın kadroda kimleri düşünmediği de yeni transferlerin belirlenmesi noktasında büyük önem arz ediyor. Stoch ve Krasiç geçen senenin verimsiz isimleriydi. Bu yıl onlara talip olması durumunda satılıp satılmayacakları merak konusu. Stoch bu takımda kalmalıdır. Krasiç ise gönderildiği taktirde kontenjan boşalmış olur. Takıma geçen sene hiç katkısı olmadı. Yeni gelecek hocanın ona nasıl şans vereceği onun kalıp kalmayacağında etken olacaktır.

Bu hafta Fenerbahçe’den hocanın ve transferlerin açıklanmasını bekliyorum. Fenerbahçe muhabirleri gerçekten sıkı takip içindeler. Her görüşmenin detaylarını bile öğrenebiliyoruz. Özellikle ben Aygün Özipek’i takip etmenizi öneriyorum. Yalan yanlış haberlere itibar etmeyiniz. Aykut Yıldırım’da transferler konusunda net bilgi alabileceğiniz isimler arasında yer alıyor.

Taraftar bu yıl beklediği takımı görmeli. Yönetim bu taraftara yakışır bir futbol oynayacak takım kurmalı.

Deneme
Yorumlar
TREND HABERLER