1.LİG

Giresunspor FETÖ'ye dava açıyor

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, 3 Temmuz sürecinde mağdur edildiklerini belirterek sorumlular hakkında dava açacaklarını söyledi.

Giresunspor FETÖ'ye dava açıyor

3 Temmuz sürecinde sarsıntılı günler yaşayan PTT 1. Lig takımlarından Giresunspor karşı dava açmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, forvet transferinde önceliklerinin Pedriel olduğunu bu transferin gerçekleşmemesi halinde Belçikalı Doumbouya'yı kadrolarına katacaklarını söyledi.

Yeni sezonda öncelikli hedeflerinin ligde tutunmak olduğunu daha sonra da play-off ve şampiyonluk peşinde koşacaklarını belirten Giresunspor Başkanı Bozbağ, "4 tane santrafor girişimimiz oldu. Pedriel'e teklifte bulunduk ama bize uzak bir teklif verdi. Bizim teklifimize inerse bu transfer olabilir. Pedriel olmazsa b planımız hazır. Belçikalı Lonsana Doumbouya üzerinde duruyoruz. Eğer bu iki oyuncu olmazsa belki bir Türk oyuncu alıp transfer bitimine kadar bekleyeceğiz. 300 bin Euro verecek durumumuz yok. Giresunspor'un iç dengesini bozacak bir futbolcunun gelmesini kabul edemeyiz. Pazartesi'ye kadar Pedriel'in süresi var. Kabul etmezse Belçikalı oyuncuyu alacağız. Brezilyadan da bir oyuncuya teklif yaptık. Onunda fiyatı çok yüksek... Sürpriz bir teklif gelirse o da olabilir. Yabancı oyuncu kontenjanımız 5'te sınırlı kalmayacak. 6 yabancı olmasının avantaj olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

ŞİKE SÜRECİNE KARŞI DAVA AÇILACAK

Ümit Karan Hakan Şükür ve FETÖ'yü topa tuttu

Şike davasında büyük zarar gören Giresunspor'un mağduriyetini gidermek için dava açmaya hazırlandıklarını ifade eden Bozbağ, "Hukuka saygımız var. Şike davasıyla ilgili çok ciddi bir davaya hazırlanıyoruz. FETÖ mağduru diğer kulüpler gibi. Bu mağduriyetin gücümüz yettiği kadar peşine düşeceğiz. Giresunspor'a zarar verenler ve Giresunspor'un adını kim zedelediyse bununla ilgili ne gerekiyorsa gereğini yapacağız" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER