SÜPER LİG

Giuliano Terraneo transferde ilk etap çalışmalarını tamamladı

Fenerbahçe'nin transfer sihirbazı Giuliano Terraneo, transferde ilk etap çalışmalarını tamamladı.

Giuliano Terraneo transferde ilk etap çalışmalarını tamamladı

Fenerbahçe'nin transfer sihirbazı Giuliano Terraneo, transferde ilk etap çalışmalarını tamamladı. Samandıra'da adeta kampa girdi.

İtalyan sportif direktör, hem yeni sezon planlamalarını yapıyor, hem de ikinci transfer seferine hazırlanıyor. Terraneo, Pereira ile görüşme yaparak transfer listesini şimdiden hazırladı. Eğer Sarı-Lacivertliler, Shakhtar Donetsk karşısında turu geçmeyi başarırsa Terraneo yeni bombaları patlatmak için Avrupa turuna çıkacak. İşte adaylar...

Savunmaya Jesus takviyesi

Fanatik'in haberine göre; Hazırlık maçlarının ardından Pereira'nın defansa bir adam daha istediği öğrenildi. Oyuncu izleme komitesinin raporlarını da inceleyen Terraneo, İnter'in yıldızı Juan Jesus'ta karar kıldı. Pereira da bu ismi onayladı. 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu savunmanın ortasında ve sol bekte görev yapabiliyor. Bu sezon pahalı transferler yapan İnter, Finansal Fair-Play kurallarına uyabilmek için futbolcu satmayı planlıyor. BU nedenle Fenerbahçe'nin yapacağı teklifin kabul edilme ihtimali var.

Milivojevic için yeni teklif

Pereira, Olympiakos'tan eski öğrencisi olan Sırp futbolcuyu çok istiyor. Aynı şekilde Milivojevic de Fenerbahçe'de Pereira ile bir kez daha buluşmak için adeta can atıyor. Tek sorun, Yunan ekibinin bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro'da (23 milyon TL) diretmesi. Fenerbahçe'nin 6.5 milyon Euro'luk (18.7 milyon TL) son bir teklif yapıp beklemeye geçeceği öğrenildi.

Gökhan İnler'e yoklama!

Eğer Milivojevic transferi gerçekleşmezse, B planı Gökhan İnler. Galatasaray ve Beşiktaş'ın da listesinde bulunan yıldız futbolcu için Sarı-Lacivertliler de Napoli ile görüşme yapacak. Terraneo, İtalyan ekibinden Gökhan için fiyat isteyecek. Eğer rakam Fenerbahçe'nin düşündüğü sınırlar içinde olursa, hemen resmi teklif yapılacak ve Gökhan İnler ile görüşmeler başlayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER