FENERBAHÇE

Giuliano'dan Galatasaray yorumu

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde basının karşısına geçen Giuliano performansından memnun olduğunu ve daha merkezde oynamayı tercih edeceğini söyledi.

Giuliano'dan Galatasaray yorumu

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde basının karşısına geçen Giuliano performansından memnun olduğunu ve daha merkezde oynamayı tercih edeceğini söyledi. Brezilyalı oyuncu ayrıca Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu ifade etti.

Şu ana kadar 11 maça çıkıp 4 gol atıp 1 asist yaptığını belirten Brezilyalı oyuncu şöyle konuştu:

"Sezon uzun ve zor bir maraton. Tabi ki nasıl başladığınız önemli ama önemli olan nerede bitirdiğinizdir. Sezon sonu geldiğinde benim performansımı daha doğru değerlendirebiliriz. Kendi performansımdan memnunum, iyi bir performans ortaya koydum. 11 maçta 4 gol atıp 1 asist yaptım, kendimi geliştiriyorum. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Daha fazla goller atacağım, daha fazla asistler yapacağım, takımıma katkı sağlayacağım.

MERKEZDE OYNAMAYI TERCİH EDERİM

Daha merkezde oynamayı tercih ederim. Her zaman söylüyorum ama hocanın ne karar verdiği daha önemli, o karara saygılıyım. Takım için hangisi daha uygunsa hoca beni orada oynatıyor. Benim ne tercih ettiğim başka bir konu.

GALATASARAY GÜÇLÜ BİR TAKIM

Galatasaray en büyük rakiplerimizden biri, güçlü bir takım ama geçen haftalara göre puan farkını azalttık. Yarışın içinde kalacağız"

Aziz Yıldırım - Fatih Altaylı davasında karar verildi!

Yorumlar
TREND HABERLER