SPOR GÜNDEMİ

Gökalp için tören düzenlendi

Beşiktaş Kulübü'nde Süleyman Seba döneminde yönetim kurulu üyeliği yapan ve önceki gün vefat eden Ergün Gökalp için tören düzenlendi.

Gökalp için tören düzenlendi

Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen törene Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, genel sekreter Mesut Urgancılar, yöneticiler Berkan Gocay ve Metin Albayrak, kongre üyeleri, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, eski futbolcular, Ergün Gökalp'in ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan kulüp başkanı Orman, Beşiktaş'ın önemli bir büyüğünü kaybettiğini belirterek, ''Benim için de önemli bir insandı. Baba yarısı gibiydi. Ayrıca kulübün gazisiydi. Şan (Ökten) ağabey ve Metin (Keçeli) ağabey ile birlikte kaza geçirdiler'' dedi.

Fikret Orman'ın tören sırasında gözlerinin dolduğu gözlendi. Kulüp binasında gerçekleştirilen törenin ardından Ergün Gökalp'in naaşı, cenaze namazı için Karacaahmet Şakirin Camisi'ne götürüldü. İkindi namazının ardından burada kılınacak cenaze namazı sonrası Gökalp'in naaşı defnedilecek.

Süleyman Seba döneminde yöneticilik yapan Gökalp, 1986 yılında kamp dönüşü sırasında Şan Ökten ve Metin Keçeli ile birlikte trafik kazası geçirmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER