DÜNYADAN FUTBOL

Gökdeniz Karadeniz emeklilik tarihini açıkladı!

Son 10 sezondur başarıyla Rubin Kazan formasını terleten Gökdeniz Karadeniz emekliliğe ayrılacağı tarihi açıkladı. 38 yaşındaki futbolcu 7 Mayıs'ta aktif futbol hayatına nokta koyacak.

Gökdeniz Karadeniz emeklilik tarihini açıkladı!

Rubin Kazan forması giyen eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, emeklilik tarihini açıkladı. 10 sezondur Rusya’da Rubin Kazan formasını başarıyla terleten 38 yaşındaki Gökdeniz, 7 Mayıs’ta Ufa’yı konuk edecekleri karşılaşmayla aktif futbol hayatına nokta koyacak.

38 yaşındaki futbolcunun düzenlediği basın toplantısında duygusal anlar yaşandı ve Gökdeniz gözyaşlarına engel olamadı.

Gökdeniz, “20 yıllık futbol kariyerimin sonuna geldim. Her şeyden önce aileme minnettarım. Trabzonspor’da 10 yıldan fazla oynadım ve bundan gurur duyuyorum. Sonrasında 10 harika yıl Kazan’da geçirdim. Futbol kariyerimin sonuna geldim. 7 Mayıs’ta Kazan Arena’daki veda maçımda son kez bir futbolcu olarak karşınızda olacağım” ifadelerini kullandı.

20 yıllık futbolculuk hayatında kendisine destek veren ailesine çok teşekkür ettiğini belirten Gökdeniz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsan bazen bir şey anlatmak ister, bazen de o kelimeler bulunamaz. Profesyonel futbol hayatımın 10 yılında gururla Trabzonspor forması giydim. Trabzonspor taraftarına desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Büyük başarılara imza attığım Rubin Kazan’ın formasını da 10 yıl gururla giydim. Artık yolun sonuna geldiğimi hissediyorum. Rubin Kazan formasıyla son 2 maçıma çıkacağım. Kazan’da kendimi her zaman evimdeymiş gibi hissettim. Bana verdikleri destekten dolayı Rubin Kazan taraftarına ve Kazan kentine teşekkür ediyorum. Zor bir durum. Duygusallık yapmak da istemiyorum. Son olarak ise Kurban Berdyev hocama ve saha içinde ve dışında her zaman bana destek veren takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Altyapısında yetiştiği  Trabzonspor’da 1997-2008 yılları arası forma giyen Gökdeniz Karadeniz, 10 yıldır Rubin Kazan’da oynuyor. 38 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon 20 maçta 2 gol attı ve 6 asist yaptı.

İtalyanlar’dan Fenerbahçeli İsla’ya 3 teklif

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER