DÜNYADAN FUTBOL

Gökdeniz Karadeniz Rusya'yı salladı

Karadeniz ekibinin eski yıldızı Gökdeniz Karadeniz, Rusya'da fırtına gibi esmeye devam ediyor. 37 yaşındaki oyuncu 5 asistle 'asist krallığında' zirvede...

Gökdeniz Karadeniz Rusya'yı salladı
Trabzonspor altyapısında yetişen ve Trabzonspor ile adını duyuran Gökdeniz Karadeniz, Mart 2008'de Rusya'nın Rubin Kazan takımına 8.7 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Burada geçirdiği süre boyunca 2 lig kupası, 2 Rusya kupaıs ve 1 de Rusya Süper Kupası kazanan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Premier Ligi'nde 14 maç oynanmasına rağmen sezona damgasını vurdu.
37 yaşında olmasına rağmen performansından bir şey kaybetmeyen milli futbolcu, bu sezon Rubin Kazan ile 11 maça çıktı. Gökdeniz çıktığı bu maçlarda 1 gol atarken 5 de asist yaptı. Rusya Premier Ligi'nde en fazla asist yapan 2. futbolcu olan Gökdeniz, lige damgasını vurmaya devam etti.
Rubin Kazan'ın halen her şeyi olan 37'lik yaşlı kurt, ne gece hayatıyla gündeme geldi, ne de istikrarsız futboluyla. Gökdeniz her zaman futbolu, kişiliğiyle ön plana çıktı. 1 de gol atarak 6 gole direkt katkı yapan tecrübe abidesi, "Burası artık benim ikinci evim. Beni burada çok seviyorlar" ifadesini kullandı.
Gökdeniz Karadeniz'in sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER