FENERBAHÇE

Gökhan Gönül adım adım Beşiktaş'a!

Fenerbahçe'de geleceği belirsiz olan Gökhan Gönül için Beşiktaş, 31 Mayıs'tan sonra bu transferi bitirmeye kararlı!

Gökhan Gönül adım adım Beşiktaş'a!

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Serdar Kurtuluş’un yeni sezonda Antalyaspor formasını giymesinin netleşmesinin ardından gözler Gökhan Gönül transferine çevrildi.

Serdar’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte bu bölgeye takviye yapmakta kararlı olan siyah-beyazlılar, F.Bahçe ile olan mukavelesi 31 Mayıs itibariyle sona erecek Gökhan Gönül’ün durumuna göre rotasını çizecek.

Siyah-beyazlı ekipte hem başkan Fikret Orman hem de teknik direktör Şenol Güneş, Gökhan’a olan ilgilerini gizlemezken, en son Güneş’in Telegol’de “Gökhan Gönül gündemimde, listemde hiç olmadı. Basında çıktığı için ben de sordum. Gökhan Gönül, kulübünden ayrılmak isterse, tabii ki bize gelmesini isterim” yaptığı açıklamalar da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

GÖKHAN 9 YILDIR FENERBAHÇE’DE

Gökhan Gönül krizinin perde arkası

Gökhan Gönül de geleceği ile ilgili olarak kendisine yöneltilen tüm sorulara önceliğin F.Bahçe’de olduğunu ve kulübüyle yapacağı transfer görüşmelerinden sonra durumunun netleşeceğini vurgu yapıyordu.

Bütün bu gelişmelerin ardından Beşiktaş yönetimi Gökhan Gönül için bekleyişini sürdürecek.

Fenerbahçe ile anlaşma olmaması durumunda da oyuncunun kapısını çalacak. 9 yıldır giydiği sarı-lacivertli formayı taşımaya devam etmesi durumunda ise alternatif isimlere yönelecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER