SPOR GÜNDEMİ

Gökhan Gönül derbi için iddialı konuştu

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, Galatasaray derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu..

Gökhan Gönül derbi için iddialı konuştu
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, Galatasaray derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gönül, Galatasaray derbisi öncesi Lig TV’ye konuştu. 

Güzel bir derbi olmasını temenni eden Gökhan, "Kazanmak istiyoruz. Arena’da oynanan ilk derbiyi de biz kazanmıştık. Son derbiyi de biz kazandık. İnşallah bu derbiyi de kazanırız. Galatasaray bizim önümüzde. Belki de bu maçı kazanırsak lider olma şansımız var. En azından ligin ilk yarısını lider bitirmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ama kaybedersek ne ilk kaybedişimiz olacak, ne de son kaybedişimiz olacak. Nitekim kazanırsak da , berabere biterse de öyle. Önemli olan; maçtan sonra olumsuzlukların değil, futbolun olumlu yanlarının konuşulması. Güzel bir derbi olsun izleyen herkes zevk alsın. İnşallah kartların olmadığı, aksiliklerin olmadığı, hakem hatalarının olmadığı, biz futbolcuların hata yapmadığı güzel bir görselşölen olsun istiyorum. İnşallah öyle olur. Kazanan taraf da biz oluruz inşallah" dedi. 

"Üstün taraf varsa biziz" 
Rakiplerine karşı istatistiklerde üstün olduklarını belirten milli futbolcu, "Sezona iyi başlamadık, olumsuz şeyler çok vardı üzerimizde ama Galatasaray’ın psikolojik üstünlüğü olduğu düşüncesine kesinlikle katılmıyorum. Fenerbahçe'ye 2006-2007 sezonunda geldim. O günden bugüne kadar hiç bir derbiyi içeride kaybetmedik. Hemen hemen 12-13 yıldır da yenilmiyoruz. Üstün bir taraf varsa bizim olduğumuzu düşünüyorum. Sonuçlara ve istatistiklere baktığınız zaman bizim olduğumuzu söylüyor" diye konuştu.

 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER