MİLLİ TAKIM

Gökhan Gönül hasreti bitirmek istiyor

Sakatlığı yüzünden EURO 2008'i kaçıran Gökhan Gönül, futbol yaşamındaki en büyük eksikliği Fransa’ya giderek bitirmek istiyor.

Gökhan Gönül hasreti bitirmek istiyor

Fenerbahçe’de sezona sakatlıkla başlayan ancak kısa sürede toparlanıp formasına kavuşan Gökhan Gönül, 7 yıl önceki şanssızlığını bu yıl ayaşamak istemiyor.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2007-08 sezonunda yıldızlaşan Gökhan, sezonu sakat tamamlamış ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nı kaçırmıştı.

Kariyerinin en iyi döneminde milli forma altında dünya vitrinine çıkmak adına çok önemli bir fırsatı kaçıran tecrübeli savunmacı, bu kez aynı sıkıntıyı yaşamamak için gece gündüz çalışıyor.

DÖNÜM NOKTASI

EURO 2008'in kapısını açan Norveç ve Bosna maçlarında Türkiye’de takımın yıldızı olarak sivrilen Gökhan Gönül, Fatih Terim tarafından da özel olarak bu turnuva için düşünülmüştü. Ancak devam eden sezon içerisinde ayak tarak kemiğinden sakatlanmasına rağmen Fenerbahçe’yi yalnız bırakmamak adına forma giyen Gökhan, kariyerinin belki de dönüm noktasını yaşamıştı.

Vitor Pereira gidici gibi

FORMU ÜST DÜZEYDE

Daha sonra Türkiye’nin 3 büyük turnuvaya katılamaması nedeniyle uluslararası arenadan uzak kalan 30 yaşındaki sağ bek, şimdi EURO 2016 biletini hedefliyor. Fenerbahçe’de Şener Özbayraklı’dan formayı geri kapan Gökhan, son haftalarda gösterdiği kusursuz performansla ayakta alkışlanıyor.

TERİM’İN GÖZDESİ

EURO 2008’de Türkiye’yi yarı finale çıkaran Fatih Terim, turnuva öncesi Gökhan Gönül konusunda sıkıntı yaşamıştı. Başarılı savunmacıyı özellikle takımında isteyen Terim, Gökhan’ın sakatlığıyla sarsılmıştı. 8 yıl sonra ilk kez büyük bir turnuvaya yine Fatih Terim öncülüğünde giden millilerde sağ bek için Gökhan Gönül ismi ön plana çıkıyor.

Vitor Pereira'ya ilginç sözler
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER