GALATASARAY

Gökhan Gönül ile Diego arasında gerginlik

Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile Diego arasında Galatasaray derbisinin son bölümlerinde büyük bir gerilim yaşandı..

Gökhan Gönül ile Diego arasında gerginlik

Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile Diego arasında Galatasaray derbisinin son bölümlerinde büyük bir gerilim yaşandı..

Mücadelenin son bölümlerinde Diego'nun girdiği pozisyonun golle sonuçlanmamasınn ardından iki oyuncu arasında tartışma yaşandı. İkili birbirine sert bir biçimde bağırırken, gerginlik fazla büyümeden sona erdi.

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı kaç kaç bitti?

MAÇTAN SONRA GÖNHAN GÖNÜL AÇIKLAMA YAPTI

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül, maçın son dakikasında Diego ile yaşadığı tartışmayı anlattı..

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak Beşiktaş'ın 5 puan arkasına düşen Fenerbahçe'de Gökhan Gönül açıklamalarda bulundu.

Takımın kaptanlarından olan Gökhan, şampiyonluğun gelmemesi halinde faturanın ödeneceğini belirterek, “Şampiyonluk kaçtı demek için bence hala erken. Geçen yıldaki hastalığımız devam ediyor. Tek kale top oynadık. Neredeyse pozisyon vermedik. Topu üç direğin arasından sokamadıktan sonra kimse puan vermiyor. 10 tane pozisyonda gol atamamak beceriksizlik. Ne diyeceğimi de bilmiyorum. Zorunlu olduğu için buradayım. Bu kadar para harcanan kadro kuruldu. Taraftara söyleyecek bir şeyimiz yok. Yönetime söyleyecek söylemeyiz. Şampiyonluk gelmezse sezon sonunda fatura ödenecektir” dedi.

Maçın son dakikalarında Diego ile tartışan Gökhan Gönül, yaşananları şöyle anlattı:
“Diego olayına fazla girmek istemiyorum. Sahada her şey olur. Rakibinizle de didişirsiniz. Ben gol olmayınca üzüldüm. Diego üstüne alındı. Onun tepkisini gösterdim. Bir şey yok yani.“

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER