BEŞİKTAŞ

Gökhan Gönül'den derbi yorumu! Herkes konuşur...

Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül, önümüzdeki hafta Vodafone Arena'da oynanacak olan Galatasaray derbisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gökhan Gönül'den derbi yorumu! Herkes konuşur...

Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenen Beşiktaş'ta Gökhan Gönül maç sonu açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın deneyimli ismi Gökhan Gönül, yayıncı kuruluşa şöyle konuştu:

"Sezonun 3-4 haftası kolay geçmez. Tüm takımlar için bu geçerli. Biz bu dönemi güzel geçtik. Bugün de burada ilk kez kazandık. Çok isteli gelmiştik zaten. Bu deplasman Beşiktaş için zordu. Hava şartları ve zemin de çok iyi değildi. Buna rağmen 2-0 kazanmayı başarıdk ve ilk 4 haftayı güzel atlattık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sadece bir maçta kayıp yaşadık. Her maçı kazanmak için sahaya tam takım çıkıp maçları kazanmaya çalışacağız."

"AYAĞIM ŞİŞİNCE KRAMPONUMU ÇIKARDIM"

"Maçın başında ayağıma bir darbe aldım. Kramponlar sert olduğu için şişince ayakkabı ayağımı sıktı. Bu yüzden çıkardım birkaç kez ayakkabımı. Başka bir sebebi yok."

"DERBİDE %100 OLACAĞIM"

Şenol Güneş futbolu beğenmedi

"Daha önce ne durumda olduğumu açıkladım. Sakatlığım vardı bunu yavaş yavaş atlatıyorum. Kolay olmadı tabii ki. Bugün de tam değildim. Sakat olmadığım zaman neler yapabileceğimi biliyorum. Hocamız şans verirse derbide %100'le oynayacağıma eminim."

"DERBİ İÇİN KONUŞULANLAR SAHADA GERÇEKLEŞMEZ"

"Derbiyle ilgili ne söylersem söyleyeyim derbilerde tahminlerin tuttuğunu, konuşulan şeylerin sahada gerçekleştiğini görmedim. Adı üzerinde derbi. İnşallah keyifli güzel bir maç olur."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER