BEŞİKTAŞ

Gökhan Gönül'den dikkat çeken Caner Erkin itirafı

Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül, takım arkadaşı Caner Erkin'in için "Caner'in maç izlediği yere +18 koymanız lazım" dedi.

Gökhan Gönül'den dikkat çeken Caner Erkin itirafı

Uzun yıllar Fenerbahçe'de beraber forma giyen Caner Erkin ve Gökhan Gönül bu sezon başında Beşiktaş'a transfer oldu. Sezon sonu siyah-beyazlı formayla şampiyonluğa ulaşan iki futbolcu, kazanılan bu başarı sonrası beINSports'a açıklamalarda bulundu.

"+18 KOYMANIZ LAZIM"

Yedek kulübesi ya da tribünde olduğu zaman sahadaki hareketlere çok farklı tepkiler verebildiğini ifade eden Caner Erkin, "Dışarıdan maç izlemeyi beceremiyorum, sahada oynarkenden daha agresif oluyorum. Yardım edemiyoruz zaten" dedi. Caner Erkin'in bu açıklamalarına Gökhan Gönül de "Caner'in maç izlediği yere +18 koymanız lazım" şeklinde ek yaptı.

Gökhan Gönül'den Fenerbahçe için olay açıklama!

TAKIM ARKADAŞLARIMA KIZDIĞIM ZAMANLAR OLDU

Takım arkadaşlarına çok kızdığı zamanların olduğunun altını çizen Caner, "Çok kızdığım, hakaret ettiğim zamanlar oluyor takım arkadaşlarıma ama saygı içerisinde tabi. Bunları devre arasında konuşabiliriz ama 2-0 geri düşmek de var. O sebeple ben saha içinde konuşup uyarıyorum. Geçmişte kırdığım arkadaşlarım varsa özür dilerim ama benim yapımı bildiklerinden bir şey demiyorlar. Ben kendime de kızıyorum kavga ediyorum kendimle. Bazen diyorum ki Gökhan'la tartıştığımda acaba ileri mi gittim" dedi.

F.BAHÇE'DEN OLAYLI AYRILMADI

Fenerbahçe'deki son döneminde teknik direktör ile sorun yaşadığını dile getiren Caner, "Fenerbahçe'de oynarken son 1.5 aydır hocayla aramda problem olmuştu ve ben ayrılmıştım. Sonra Inter'le anlaştım oradan da ayrıldım Beşiktaş'a geldim, oynamak istiyordum. Olaylı şekilde ayrıldık deniliyor ama bu bizden dolayı değil. Karşı taraftan kaynaklanan bir şey bu. Avrupa'da büyük takımlarda rakip takıma transfer oluyor. Ama bizde bu böyle değil. Gökhan da Türkiye'ye mal olmuş bir oyuncu. Avrupa'da çok normal karşılanıyor fakat Türkiye'de ters karşılanıyor bunu değiştirmemiz lazım" diyerek sözlerine son verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER