AVRUPA LİGİ

Gökhan Gönül'den korkutan sakatlık

Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı maçta iki talihsiz bir sakatlık yaşandı.

Gökhan Gönül'den korkutan sakatlık
Fenerbahçe'nin Benfica ile oynadığı maçta sarı-lacivertli iki futbolcu sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

YÜREKLERİ AĞIZA GETİREN O AN

Maçın 57. dakikasında Fenerbahçe ceza sahası içinde hava topu sırasında Benficalı Nicolas Gaitan sol ayağıyla Gökhan Gönül'ün kafasına tekme attı. Gökhan aldığı bu darbe sonrasında yere düşerken kafasını da yere çarptı.



Gökhan Gönül'ün yerde kalmasının ardından Benficalı futbolcular hemen sağlık ekiplerini oyuna çağırdı. Gökhan Gönül ilk müdahalenin ardından sedye ile oyundan çıktı. Gökhan'ın yerine ise Bekir İrtegün, kalan bölümde görev yaptı.

GÖKHAN'IN SAĞLIK DURUMU İYİ

Sakatlığın ardından stat kliniğine götürülen Gökhan Gönül'ün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Dudağı patlayan Gökhan'a dikiş atıldığı belirtildi.



Gökhan Gönül'ün sakatlığı sonrasında Volkan Demirel gözyaşlarını tutamadı.

Volkan Demirel

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA
Kulüp doktoru; Gaitan'ın ayağı yüzüne gelen ve hastaneye kaldırılan Gökhan Gönül'ün durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gökhan'ın kafa tramvası oldu, şuur kaybı vardı açıldı. Tomografi çekildi raporları bekliyoruz. Rapordan sonra daha net konuşacağız ama ciddi bir şey görülmüyor. Ağzının içine 8 dikiş atıldı" dedi.

SELÇUK ŞAHİN DE SAKATLANDI[page_end]

İlk yarının sonlarına doğru sarı-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Selçuk Şahin ayağına aldığı darbe sonucunda sakatlandı. Karşılaşmanın 43. dakikasında Selçuk Şahin bu sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Bu sakatlığın ardından Selçuk şahin'in yerine Mehmet Topuz oyuna girdi.

SON DURUMU
Fenerbahçeli Selçuk Şahin'in sağ diz iç yan bağlarında kopuk şüphesi bulunuyor.
Fenerbahçe'nin Benfica ile deplasmanda oynadığı UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında sakatlanarak oyundan çıkan Selçuk Şahin'in sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi.Sağ diz iç yan bağlarında kopuk şüphesi bulunan Selçuk Şahin'in durumunun bugün çekilecek MR'ın ardından belli olacağı açıklandı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER