TRANSFER

Gökhan İnler Leicester City'ye Transfer Oldu

Beşiktaş'ın transfer listesinde olan ve ısrarla takıma kazandırılmak istenen Gökhan İnler'den siyah-beyazlı takıma kötü haber geldi.

Gökhan İnler Leicester City'ye Transfer Oldu
Premier Lig ekiplerinden Leicester City, Beşiktaş'ın da istediği Gökhan İnler'i 7.6 milyon Euro'ya transfer etti. 
 
Beşiktaş'ın transfer listesinde olan ve ısrarla takıma kazandırılmak istenen Gökhan İnler'den siyah-beyazlı takıma kötü haber geldi. Gökhan İnler'in Premier Lig yolunu tuttuğu açıklandı.

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından rotasını Gökhan İnler'e çeviren Beşiktaş'a bir darbede Türk asıllı İsviçreli futbolcudan geldi. 31 yaşındaki orta sahanın Premier Lig ekiplerinden Leicester City'e transfer olduğu açıklandı.   
 

 
3 YILLIK İMZA ATTI

7,6 milyon Euro karşılığında 3 yıllığına Leicester City'e transfer olan Gökhan'ın birkaç gün içerisinde yeni takımına imza atacağı ifade edildi. Ozan Tufan'ın ardından Gökhan İnler transferi için yapılan girişimlerinin de boşa çıkması Beşiktaş cephesini yeni arayışlara itti. Siyah-beyazlı takımın orta saha için B planında Eskişehirspor'da oynayan Raheem Lawalolduğu iddia edildi. Siyah-beyazlı kulüple Eskişehirspor yönetiminin Lawal için hafta içerisinde görüşmelere yapacağı da gelen haberler arasında. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER