BEŞİKTAŞ

Gökhan Töre Beşiktaş'a geri dönüyor

West Ham United'da beklentilerin altında kalan Gökhan Töre'nin devre arasında Beşiktaş'a geri döneceği öğrenildi.

Gökhan Töre Beşiktaş'a geri dönüyor

Beşiktaş'ın sezon başından West Ham United'e 1 yıllığına kiraladığı Gökhan Göre, sözleşmesini tamamlamadan geri dönmeye hazırlanıyor.

ŞENOL HOCA GELSİN DEDİ

NTVSpor'un haberine göre; İngiltere'de istediği forma şansını bulmayan ve daha fazla süre almak için siyah beyazlı takıma dönmeyi düşünen Gökhan için teknik heyetten de olumlu rapor çıktı.

Teknik direktör Şenol Güneş, yönetimle yaptığı toplantıda, sezonun ikinci yarısı itibariyla Gökhan'ı yeniden kadroda görmek istediğini dile getirdi.

Statta şok görüntü! 30 yıldır fark edilmemiş...

Bu durum sonrası West Ham ve Gökhan ile temasa geçmeye hazırlanan siyah beyazlı futbol komitesi, şartlarda anlaşılması halinde milli futbolcuyu sezon sonunu beklemeden kadrosuna katacak.

Beşiktaş'ın kasası dolmaya başladı

SATIN ALMA OSPİYONU 13 MİLYON EURO

Sezon başında yaklaşık 3 milyon Euro kiralama bedeliyle İngiltere'nin yolunu tutan Gökhan'ın sözleşmesine 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu maddesi konulmuştu. Gökhan'ın ocak ayında Beşiktaş'a dönmesi halinde bu opsiyon geçersiz olacak.

West Ham United formasıyla bu sezon 6'sı 11 olmak üzere 8 maça çıkan Gökhan Töre, Beşiktaş'ta görev yaptığı 35 maçta 6 gol atarken, 7 asist yapmıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER