BAŞAKŞEHİR

Göksel Gümüşdağ Galatasaray'dan özür diledi

Medipol Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Kerim Frei ve Manuel da Costa'nın imza törenininde Galatasaray açıklaması yaptı.

Göksel Gümüşdağ Galatasaray'dan özür diledi
Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, Kerim Frei ve Manuel da Costa'nın imza törenininde Galatasaray'ın Östersunds'a elenmesinin ardından Başakşehir'den atılan tvit hakkkında açıklamada bulundu.
 
Gümüşdağ, UEFA Avrupa Ligi 2. ön elemesinde Galatasaray'ın İsveç'in  Östersunds takımına  elenmesinden sonra kulübün sosyal medya hesabı Twitter'dan  atılan "Bu zor gecenin ardından Medipol Başakşehir'e transfer olmak isteyen tüm  taraftarlara kapımız açık." mesajıyla ilgiliyse şu açıklamayı yaptı:
 
"Galatasaray dün Avrupa'dan elendi. Futbol adamı olarak üzüldüm. Bazen  bu işleri çok ciddiye alıyoruz. Galatasaray'ı çok seviyoruz. Biliyoruz ki bu bir  oyun. İki dostun maçtan sonra karşılıklı mesajlarının şaka olduğunu bilmek lazım. Baktığınızda biz bir yıl boyunca Beşiktaş'la burun buruna yarıştık ve tweetler  attık. Bu bir oyun. Burada güzel bir dostluk var. Maksat bazen aşmış olabilir.  Sosyal medyayı yöneten arkadaşları ikaz ettim. Üzüntü olduysa kusura  bakmasınlar."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER