BASKETBOL

Golden State şampiyonluğa yakın

NBA Play-Off final serisi 4. maçında Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers'ı yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı..

Golden State şampiyonluğa yakın

NBA Play-Off final serisi 4. maçında Golden State Warriors, Quicken Loans Arena'da karşılaştığı Cleveland Cavaliers'ı 108-97 mağlup ederek seriyi 3-1'e getirdi.

Serinin ilk iki maçını evinde kayıpsız kapatan Golden State Warriors, Celevland Cavaliers ile deplasmanda oynadığı ilk mücadeleden mağlup ayrılmıştı. Warriors, deplasmanda oynadığı 4. karşılaşmadan 108-97'lik skorla galip ayrılarak seriyi 3-1'e getirdi.

EN SKORER İSİM CURRY

4 galibiyete ulaşan ekibin şampiyon olacağı seride 3-1 önde olan Golden State Warriors'ta yıldız oyuncu Stephen Curry 38 say, 6 asist ile oynayarak en skorer isim oldu. Warriors'ta Klay Thompson 25 sayı, 4 asist ve Harrison Barnes 14 sayı 8 ribaund ile mücadele etti. Cleveland Cavaliers'te ise 7 top kaybı yapan Lebron James, triple double'ı bir sayı ile kaçırarak 25 sayı, 13 ribaund 9 asist ile oynarken takım arkadaşlarından Kyrie Irving de 34 sayı, 4 asist ile takımına katkıda bulundu.

Ergin Ataman'ın 4 numara sıkıntısı


Golden State Warriors ile Cleveland Cavaliers arasında oynanacak serinin 5. maçı Oracle Arena'da oynanacak. Warriors'ın parkeden galip ayrılması durumunda NBA'de üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER