DÜNYADAN FUTBOL

Golü atan futbolcu saçını kestirdi!

İngiltere Premier Ligi'nde günün en ilginç maçı Hull City ile Fulham arasında oynandı

Golü atan futbolcu saçını kestirdi!
İngiltere Premier Ligi'nde günün en ilginç maçı Hull City ile Fulham arasında oynandı. Ev sahibi ekip ikinci yarıya tam altı gol sığdırdı.

İngiltere Premier Ligi'nin 19. haftasında Hull City, evinde ağırladığı Fulham'ı 6-0 mağlup etmeyi başardı.

Bu farklı skor, birçok ilgi çekici notun ortaya çıkmasını da sağladı. Hull City bir Premier Lig maçında daha önce hiç dört gol atamamıştı. Fulham ise 1993'ten bu yana ilk kez kalesinde altı gol birden gördü. Daha da garip olan tüm gollerin ikinci yarıda gelmiş olmasıydı. Premier Lig'de bir devrede altı gol atmayı başaran son takımı bulmak için ise çok uzağa gitmemize gerek yok. Arsenal, 29 Aralık 2012'de Newcastle United'ı 7-3 mağlup ettiği maçın ikinci yarısında altı gol bulmuştu.

Hull City'nin gol yağmuruna katkıda bulunan Huddlestone, 2.5 yıllık gol hasretine son vermiş oldu. Huddlestone'un attığı golün farklı bir önemi de vardı. 2011'de bir bağış kampanyasına katılan Huddlestone gol atana kadar saçlarını uzatacağını söylemişti. O günden bu yana sözünü tutan orta saha oyuncusunun, 67. dakikada attığı golün ardından saha kenarına gelerek saçlarını kestirmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER