1.LİG

Golünü attı <font color='#FF0000'>hakemi öptü</font>

PTT 1. Lig'de Boluspor'a konuk olan Karşıyaka'da galibiyet golünü atan Banahene, hakem Suat Arslanboğa'yı öptü.

Golünü attı <font color='#FF0000'>hakemi öptü</font>
PTT 1. Lig'in 28. haftasında Boluspor ile Karşıyaka arasında oynanan kritik mücadelenin 75. dakikasında Emmanuel Banahene'nin golüyle öne geçen İzmir temsilcisinde, forvet oyuncusu golü atmasının ardından formasını çıkararak sevindi.

Daha sonra karşılaşmanın hakemi kuralları uygulayarak Banahene'ye sarı kartını çıkardı. Bu sezon ligdeki 12. golünü atan Banahene sevinçli olmasının da etkisiyle Banahene, hakem Suat Arslanboğa'yı öptü.

Banahene'nin golüyle PTT 1. Lig'de ilk 6'ya girme yarışı da kızıştı. 28. maçlarını yapan takımlardan Adanaspor 40 puanla altıncı, Boluspor 40 puanla yedinci ve Karşıyaka yine anı puanla sekizinci sırada yer alıyor. 
 
Karşıyaka'nın inadı inat  

PTT 1. Lig'de deplasmanda Boluspor'u 1-0 mağlup eden Karşıyaka, son 6 haftaya girilirken ilk 6 iddiasını devam ettirdi.

Ligde Boluspor maçı öncesinde yaptığı son 3 maçta 1 puan alabilen Karşıyaka, Boluspor deplasmanında Banahene'nin attığı golle rakibini 1-0 yenmeyi başardı. Yaşadığı ekonomik sorunlara rağmen haftayı 3 puanla kapatan Karşıyaka, 40 puana ulaşarak Boluspor ile puanlarını eşitledi.

Yeşil-kırmızılı ekip, bu yıl rakibini her iki maçta da yendiği için sezon sonunda olası puan eşitliği durumunda sıralamada Boluspor'u geçmeyi garantiledi.

-Banahene 13. golünü kaydetti-

Ligde bu sezon attığı gollerle takımına önemli katkı sağlayan ve Karşıyaka tarihinde en golcü yabancı futbolcu unvanını kazanan Banahene, Boluspor maçında da tek golü atan isim oldu.

Bu sezon 13. golüne imza atan Banahene, ligin ilk devresinde Karşıyaka'nın 1-0 galip tamamladığı Boluspor maçında da fileleri havalandırmıştı.

Dünkü maçta attığı golden sonra formasını çıkardığı için sarı kartla cezalandırılan ve kartı gördükten sonra hakem Suat Arslanboğa'yı öpen golcü oyuncu, 3. sarı kartını görerek ceza sınırına geldi.

Karşıyaka'da cezalı duruma düşen Osman Fırat, gelecek hafta Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

Öte yandan dünkü maçta sakatlanan Sercan Türkeri'nin durumunun yarın çekilecek MR sonucunda belli olacağı bildirildi.

Cezası nedeniyle sahasındaki Çaykur Rizespor maçını sadece kadın ve çocukların izleyebileceği Karşıyaka, bu müsabakanın ardından sırasıyla Denizlispor (D), Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor (D), Adanaspor ve Kartalspor (D) ile karşılaşacak. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER