BEŞİKTAŞ

Gomez giderse yerine Drogba'nın veliahtı geliyor

Beşiktaş yönetimi, takımdaki geleceği belirsiz olan Mario Gomez'in gitmesi halinde Wilfried Bony’yi transfer edecek.

Gomez giderse yerine Drogba'nın veliahtı geliyor

Süper Lig’in ‘Kralı’ Mario Gomez’in Beşiktaş’taki geleceği henüz netlik kazanmamışken Siyah-Beyazlı yönetim, yıldız oyuncunun ayrılması halinde yeni forvet transferini şimdiden belirlemeye başladı.

Habertürk'ün haberine göre; 1.5 sezondur İngiliz devi Manchester City’de forma giyen Wilfried Bony’yi, Gomez’in alternatifleri arasına alan idarecilerin, Fildişili yıldız için nabız yokladığı öğrenildi.

Fatih Terim'in protestosu FIFA'yı harekete geçirdi

PAHALI GELİRSE KİRALANACAK

Bu sezon çıktığı 34 maçta 9 gol atıp 6 da asist yapmasına rağmen maçlara ilk 11’de başlayamadığı için mutsuz olduğu bilinen 28 yaşındaki forveti İstanbul’a getirebileceklerini düşünen Orman yönetiminin, bonservis ücretini yüksek bulmaları halinde kiralama yöntemine başvuracakları kaydedildi. 

HOLLANDA GOL KRALI 

2012-13 sezonunda formasını giydiği Vitesse’yle 30 maçta 31 gol atarak sezonu gol kralı ve yılın oyuncusu olarak tamamlayan Bony, Ada’nın yolunu tuttu.

Wilfried Bony

Hollanda Ligi’nde gösterdiği çıkışla dikkat çeken Fildişili oyuncu, 14 milyon Euro karşılığında İngiliz ekiplerinden Swansea’ye transer oldu. Buradaki performansıyla da adından söz ettiren golcü oyuncuyu M.City, Ocak 2015’de 32 milyon Euro ödeyerek kadrosuna katmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER