GALATASARAY

Gomis Avrupa devleri yarışıyor

5 haftada 7 gol, 2 asist... Galatasaray kariyerine harika bir başlangıç yapan Gomis, Türkiye’de gol krallığına oynarken, Avrupa devleriyle yarışını da sürdürüyor.

Gomis Avrupa devleri yarışıyor

Üst düzey 5 ligde skora en çok katkı yapan isimler listesinde Fransız yıldız ikinci sıraya yükseldi.

Cim Bom’da Gomis fırtınası ortalığı kasıp kavuruyor... 32 yaşında Sarı-Kırmızılı kulübün yolunu tutan Fransız futbolcu, attığı goller ve yaptığı asistlerle Avrupa devleriyle yarış halinde. Ligin ilk 5 haftasında 7 gol atıp 2 de asist yapan tecrübeli oyuncu, Aslan’ı zirve yarışında hep 1 numarada tutarken, aynı zamanda Süper Lig’de gol krallığının en büyük adayı konumuna yükseldi. Ancak Gomis, bir yandan da yüzlerce milyon Euro’luk yıldızlara kafa tutuyor. İngiltere, İtalya, İspanya, Fransa ve Türkiye’nin aralarında bulunduğu Avrupa’nın üst düzey 5 ligi baz alındığında, Gomis 9 gole yaptığı doğrudan katkıyla, bu alanda ikinci sırada yer alıyor.

Serdar Aziz'den Galatasaray'a büyük fedakarlık!

Fiyat performans lideri!

Monaco’nun starı Falcao, bu hafta yaptığı çıkışla 10 gole katkıda bulunurken ilk sıraya yerleşti. Onu 9’ar gole doğrudan katkıyla Galatasaray’dan Gomis ve PSG’den Cavani takip ediyor. Juventus’tan Dybala ile yine PSG’den Neymar da 8’er gol katkısıyla listenin başını çeken diğer isimlerden. Galatasaray’a 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle gelen Bafetimbi Gomis, fiyat
performans oranına bakıldığında ise bu yıldızların açık ara önünde bulunuyor.

Lucescu iki futbolcuya hayran kaldı

Şampiyonluğu yok!

Fanatik'in haberine göre; 32 yaşında iştahı, hırsı ve arzusuyla dikkat çeken Gomis, bu sezon ne pahasına olursa olsun şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyor. Onu böyle hırslandıran en önemli unsurlardan biri de, kariyeri boyunca şampiyonluk sevinci yaşayamamış olması. 32 yaşına kadar sadece 2 kez kupa kaldıran Gomis, Lyon formasıyla 2011-2012’de 1 Fransa Kupası, 2012-2013’te de 1 de Fransa Süper
Kupası sevinci yaşadı. Fransız yıldız, kariyerine bir şampiyonluk kupası ekleyip, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde sahne almayı her şeyden çok istiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER