GALATASARAY

Gomis kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı

Galatasaray’ın yeni golcüsü Gomis, kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı.

Gomis kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı
Galatasaray’ın yeni golcüsü Gomis, kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı.
 
Süper Lig’de oynadığı ilk iki maçta 3 gol atan Fransız futbolcu, 14 yıllık profesyonel kariyerinde ilk kez ligin ilk iki haftasında bu başarıyı yakaladı. Gomis, Olympique Lyon ile 2010-2011 ve 2012-2013 sezonlarında, Swansea City ile de 2015-2016 sezonunda ilk iki haftada ikişer gol kaydetmişti.
 
Bafetimbi Gomis, Galatasaray formasıyla Süper Lig’de kaleyi bulan 5 şutunun 3’ünde ağları havalandırmayı başardı. Tecrübeli futbolcu, ilk hafta Kayserispor ile oynanan maçta isabetli 3 şut çekerken, bunların ikisini filelere göndermişti. Osmanlıspor karşısında ise kaleyi bulan 2 şutunun biri ağlarla buluştu.
 
‘Asistler değil kazanmak önemli’
Bu sezon daha fazla süre alan ve takıma daha fazla katkıda bulunan Garry Rodrigues, iki maçta iki gol pası vererek kendini gösterdi.
 
Yaptığı asistlerin çok önemi olmadığını söyleyen sarı-kırmızılı futbolcu, “Önemli olan şey takım olarak kazanmamız ve Galatasaray’ın galibiyet alması... Ben görevimi yaptım. Daha da iyisini yapmak istiyorum. 2 maçta aldığımız 2 galibiyet bizim için iyi oldu. Lige de iyi başladık” diye konuştu.
‘50 bin Aslan bekliyoruz’
Galatasaray’ın oynadığı ve aldığı galibiyetlerle taraftar sayısında patlama bekleniyor. Osmanlıspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan yönetici Alper Narman, “Lig sezonunu 2’de 2 yaparak açtık. Devamı gelecek. Haftaya 50 bin Aslan’ı evimize bekliyoruz. Sivasspor maçında Türk Telekom Stadyumu’nda boş koltuk görmek istemiyoruz” diye konuştu.
 
Tudor tatilde
İki haftadır oynattığı futbolla Galatasaray taraftarının gözüne giren teknik direktör Igor Tudor futbolcularına 1 günlük izin verdi. Hırvat çalıştırıcı, kendisi de bir günlüğüne Bodrum’a gitmeyi tercih etti. Sarı-kırmızılı teknik adam, burada tatilini geçiren ailesiyle hasret giderecek. 
 
Diğer taraftan Cim-Bom, Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına bu akşam yapılacak antrenmanla başlayacak. 
 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER