ALANYASPOR

Göztepe - Alanyaspor maçı sonucu ve özeti

Süper Lig’de 9. haftanın açılış gününde Göztepe, konuğu Aytemiz Alanyaspor ile 3-1 öne geçtiği maçta 3-3 berabere kaldı.

Göztepe - Alanyaspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig’de dokuzuncu haftanın açılış gününde ligin flaş ekibi Göztepe, hücum futboluyla beğeni toplayan Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti.

İlk 8 haftada topladığı 16 puanla liderlik yarışında yer alan Göz Göz, 10 puanla 10. sırada yer alan Alanyaspor’u da devirerek görkemli gidişini sürdürmek istediği karşılaşmada 3-1 öne geçmesine rağmen Alanyaspor’un muhteşem dönüşüne engel olamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Göz Göz'ün golleri Adis Jahovic (41 ve 74) ve Castro'dan (72) gelirken, tüm maçlarda sergilediği hücum futboluyla beğeni toplayan konuk ekibin golleri ise 66'da Efecan, 87’de M’Billa ve 90’da Fernandes’ten geldi. Jahovic müsabakada iki kez ağları sarstı ve gol sayısını 11'e yükselterek Gol Krallığı yarışında tek başına zirvede yer aldı.

İzmir'de muhteşem taraftar desteğiyle ve güzel oyununa rağmen galibiyete uzanamayan Göztepe, puanını 17'ye yükseltirken, Alanyaspor ise 11 puana çıktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER