1.LİG

Göztepe Eskişehirspor maçı yarıda kaldı

TFF 1. Lig'de 8. hafta maçında Göztepe ile Eskişehirspor maçı Alpay Özalan'ın takımını sahadan çekmesiyle yarım kaldı..

Göztepe Eskişehirspor maçı yarıda kaldı

TFF 1. Lig'de 8. hafta maçında Göztepe ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Doğanlar Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Eskişehirspor, karşılaşmanın 5. dakikasında Erkan Zengin'in golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 10. dakikasında penaltı kazanan Eskişehirspor'da Semih Şentürk topun başına geçti. Ancak tecrübeli golcü, Göztepe kalecisi Günay Güvenç'i geçemedi.

Göztepe, 35. dakikada Adis Jahovic'in golüyle maçta skoru 1-1 yaptı ve soyunma odasına eşitlikle gidildi. Son saniyeye kadar temponun düşmesiği maçta Göztepe galibiyet golünü de buldu. 90. dakikada da sahneye çıkan Adis Jahovic, attığı golle Göztepe'yi 2-1 öne geçirdi.

Balıkesirspor deplasmanda çok farklı!

Bu golden önce Eskişehirspor faulunun verilmediği gerekçesiyle Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, takımını sahadan çekti. Özalan, Axel Meye'ye Leo Schwechlen'in faul yaptığını iddia etti ve karara çok sinirlendi.

Takımını soyunma odasına gönderen Alpay Özalan'ın bu hareketi büyük bir şok yaşatırken, hakemler (Serkan Tokat, Serkan Çimen Oğuz Terzi) ortalığın sakinleşmesinin ardından soyunma odasına gitti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER