FENERBAHÇE

Göztepe-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Göztepe sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı. Bu sonuçla Fenerbahçe 2 hafta üst üste sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Sarı Lacivertliler 3 haftada sadece 3 puan toplayabildi. Göztepe ise geçtiğimiz hafta yaşadığı Galatasaray yenilgisini bu hafta Fenerbahçe zaferi ile kapattı.

Göztepe-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Spor Toto Süper Lig’in üçüncü haftasında Göztepe, sahasında Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek ilk galibiyetini aldı. Pozisyon açısından kısır geçen karşılaşamanın 66. dakikasında sahneye çıkan Halil Akbunar, attığı muhteşem golle gözlerin pasını sildi.

Geçtiğimiz hafta Malatya’da aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyen Fenerbahçe, İzmir’de Göztepe karşısına mutlak üç puan parolası ile çıktı. Aslında maça da iyi başladı Fenerbahçe… Henüz 1. dakikada gole çok yaklaşan konuk ekip, Slimani ile de girdiği bir pozisyondan yararlanamadı. Rakip kalede etkili olan Fenerbahçe, Mehmet Topal’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda direkten dönen topundan sonra dakika dakika oyundan düştü. İlk yarıda Fenerbahçe etkili pozisyonlara girerken, daha çok savunmada kalmayı tercih eden Göztepe, hızlı hücumlarla atak geliştirmeye çalıştı. Fenerbahçe, kendisinden beklenen tempoyu sahaya yansıtamasa da pozisyon bulmayı başardı. Ancak her iki takım da ilk yarıda gol atamadı.

Kadroda büyük bir revizyona giden Fenerbahçe’de yeni transferlerin henüz takıma uyum sağlayamadığı dakikalar ilerledikçe daha da net görülmeye başlandı. Özellikle pas alış-verişlerinde yapılan hatalar, Slimani ve Ayew’in ikinci yarı ile birlikte oyundan düşmesi, Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki etkili görüntüsünden uzaklaşmasına neden oldu. İlk yarıdaki gibi ikinci yarıda da tempo yapmakta zorlanan Fenerbahçe, maçın ikinci yarısında pozisyon da üretememeye başladı.

Fenerbahçe kalesine gelmekte zorlanan Göztepe ise, sıkı savunması ile Fenerbahçe’nin gol ayaklarını engellemeye çalıştı. Herkes Göztepe’nin gol atmasının ne kadar zor olduğunu düşünürken, sahneye Halil çıktı. 66. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Halil, yaptığı muhteşem vuruşla Volkan Demirel’i avladı. Bu golden sonra oyuna müdahale eden Cocu, Slimani’nin yanına Soldado’yu da alarak tüm riskleri aldı. Ancak ikiliyi gol pozisyonuna sokmakta zorlanan Fenerbahçe, hava toplarında etkili Göztepe savunmasını yüksek toplarla gol aramaya çalıştı. Ancak bunda başarılı olamayınca mücadele 1-0 Göztepe’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle ligdeki ilk üç puanını alan Göztepe, moral depoladı. Malatya’dan sonra İzmir’den de eli boş dönen Fenerbahçe, 3 puanda kaldı.

Göztepe-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıGöztepe-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıGöztepe-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıGöztepe-Fenerbahçe maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

GÖZTEPE: 1 - 0 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Ve maçın hakemi karşılaşmanın sona erdiğini bildiren düdüğü çalıyor. Maç sona erdi.

90+4. dakika: Taktik bir değişiklik; Tayfur Bingol oyundan çıkıyor ve yerine Hakan Cinemre oyuna dahil oluyor.

90+2. dakika: Göztepe takımından Wallace, Roberto Soldado ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

90. dakika: Dördüncü hakem kararı ile maç 4 dakika uzayacak.

88. dakika:  Sağ kanattan Eljif Elmas'ın içeri çevirdiği ortasına penaltı noktasından Slimani kafa vuruşunu yaptı ancak Beto, yattı ve bu topu kontrol etti.

87. dakika: Mücadelenin geride kalan süresinde tek isabetli şut Halil Akbunar'dan geldi ve bu şut GOL ile sonuçlandı.

86. dakika: Ayew'in sağdan ceza alanına çevirdiği topu Borges uzaklaştırdı ve konuk ekip sağ kanattan taç atışı ile pozisyon arayacak.

85. dakika: Yasin Öztekin, rakip yarı sahanın ortasında Eljif Elmas'ın faulü ile yerde kaldı ve Göztepe, duran top ile yeniden oyun kuracak.

84. dakika:  Halil Akbunar, savunmadan atılan uzun top ile bir anda sağ çaprazdan rakip ceza alanına girdi ancak şut şansını Hasan Ali yerinde müdahalesi ile rakibine tanımadı.

83. dakika: Philip Cocu'dan son oyuncu değişikliği de geldi ve Mehmet Topal yerini Mehmet Ekici'ye bıraktı.

81. dakika: Fenerbahçe ise geride kalan sürede %53 ile topa sahip oldu ve Göztepe kalesine gönderdiği 7 şuttan da isabet çıkaramadı.

79. dakika: Fenerbahçe'de ikinci oyuncu değişikliği yapıldı ve Alper Potuk'un yerine kalan sürede Roberto Soldado görev yapacak. Göztepe savunmasından yapılan ters vuruşla savunma arkasında topla buluşan Eljif Elmas'ın penaltı noktası gerisinden yaptığı vuruş kaleci Beto'nun kontrolünde az farkla auta çıktı.

77. dakika: Hasan Ali'nin kullandığı duran topta ceza alanı içinde Skrtel topu indirdi ancak boşta kalan bu topu Göztepe savunması uzaklaştırdı.

75. dakika: Göztepe'nin hızlı gelişen atağında soldan Traore'nin ceza alanındaki arkadaşı Deniz Kadah'a yerden gönderdiği ortasını son anda Neustadter kesti.

74. dakika: Sol kanatta topla buluşan Alper Potuk, savunma arkasına sarkan Barış Alıcı'ya isabetli pas atamadı ve top Göztepe savunmasında kaldı.

73. dakika: İki takım teknik adamları da geride kalan sürede birer oyuncu değiştirdi.

69. dakika: Cüneyt Çakır, oyuncuların sıvı ihtiyaçlarını gidermeleri için su molası verdi.

66. dakika: GOL Halil Akbunar'dan müthiş bir şut geldi ve Göztepe 1-0 öne geçti! Halil, ceza alanı dışı sağ çaprazdan sol ayağı ile uzak köşeye çok sert vurdu ve Volkan Demirel, uzanmasına rağmen bu sert şutu çıkaramadı.

64. dakika: Philip Cocu'dan da bir hamle geldi ve Nabil Dirar'ın yerine kalan sürede Barış Alıcı görev yapacak.

63. dakika: Maçtaki ilk oyuncu değişikliği Bayram Bektaş'tan geldi ve Alpaslan Öztürk yerini Andre Poko'ya bıraktı

62. dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısında en net pozisyonu Fenerbahçe, Alper Potuk ile yakaladı.

61. dakika: Tayfur Bingöl soldan çizgiye indi ve altı pas dışına yerden ortasını çıkardı ancak o noktada Skrtel, tek vuruşu ile topu arkadaşlarına kazandırdı.

60. dakika: Slimani'nin savunma arkasına pasında Dirar'ın sağdan arka direğe gönderdiği etkili ortasına Alper Potuk kötü bir vuruş yaptı ve topu auta gönderdi.

58. dakika: Hasan Ali ile sol kanattan Fenerbahçe'nin kullandığı köşe vuruşunu kale önünden Beto yumruğu ile uzaklaştırdı.

57. dakika: Slimani, rakip ceza alanına girmek istedi ancak iki rakibinin arasından topu çıkaramadı.

56. dakika: İkinci yarıda henüz iki takımın da net bir pozisyona giremediğini söyleyebiliriz. Maç, son dakikalarda daha çok orta alan mücadelelerine sahne oluyor.

55. dakika: Tayfur Bingöl'ün sol kanattan rakip ceza alanına gönderdiği sert ortasını arka direkte Halil'den önce Hasan Ali uzaklaştırdı.

53. dakika: Karşılaşmanın ikinci yarısına Göztepe daha etkili ve istekli başlayan taraf oldu.

51. dakika: Bu defa sağ kanattan köşe vuruşunu Halil ile kullanan Göztepe, bu duran toptan da sonuç çıkaramadı ve meşin yuvarlak ters kanattan auta çıktı.

50. dakika: Islam Slimani, Yasin Öztekin'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart ile cezalandırıldı.

46. dakika: İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlıyor.

Devre Arası: Cüneyt Çakır ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve takımlar devre arasına golsüz eşitlikle giriyorlar.

45+3. dakika: Duran top sonrasında ceza alanı dışına sarkan topu Dirar hatalı geri pası ile kaptırdı. Yasin kazandığı topla rakip ceza alanı dışına kadar ilerdi ancak araya Neustadter girerek topu kalecisine kazandırdı.

45+2. dakika: Gassama'nın Slimani'ye yaptığı faul sonrasında Fenerbahçe sol kanattan duran top kullanacak.

45+1. dakika: Dirar ile Isla'nın sağ kanattan geliştirmek istediği atakta Isla istediği pası alamadı ve araya Traore girerek topu arkadaşlarına kazandırdı.

45. dakika: Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına en az 4 dakikalık uzatma süresi eklendi.

43. dakika: Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunu Deniz Kadah ters kanattan yeniden kornere çeldi.

41. dakika: Fenerbahçe atağında Isla'nın kötü pasında Ayew topu kontrol edemeyince zeminin de kayması ile dengesini kaybetti ve Alpaslan Öztürk ile çarpıştı.

40. dakika: Fenerbahçe'nin Eljif Elmas ile geliştirmek istediği hızlı atağında Göztepe savunmasında Wallace Reis son anda müdahalesi ile atağı kesen isim oldu.

39. dakika: Mücadelenin geride kalan bölümünde Fenerbahçe'nin rakibi Göztepe'ye göre daha net GOL pozisyonlarına girdiğini söyleyebiliriz.

38. dakika:  Fenerbahçe'nin sol kanatta Hasan Ali'nin ortasını Göztepe savunması uzaklaştıramadı ve yay dışından son olarak Isla'nın sert şutu yan kale direğini sıyırarak auta çıktı.

37. dakika: Göztepe ceza alanı dışına gönderilen uzun topu Reis iyi uzaklaştıramadı ve Alper'de kalan top sonrasında ceza alanı yayı içine istenilen duvar pası Slimani ile yapılamadı ve Göztepe atağı başladı.

36. dakika: Cüneyt Çakır'ın VAR hakemlerinden aldığı bilgi sonrasında kararı devam oldu.

35. dakika: Fenerbahçe ise geride kalan sürede %52 ile topa sahip oldu ve Göztepe kalesine gönderdiği 3 şuttan da yine isabet çıkaramadı.

34. dakika: Mücadelenin geride kalan süresinde Göztepe, topa %48 ile sahip oldu ve Fenerbahçe kalesine gönderdiği 3 şuttan da isabet çıkaramadı.

33. dakika: Göztepe'de duran topu Yasin kullandı ve altı pas dışına gönderdiği ortasını savunmasına desteğe gelen Slimani kafa vuruşu ile uzaklaştırdı.

32. dakika: Yasin Öztekin sol kanatta Dirar'ın faulü ile yerde kaldı ve Göztepe için duran top şansı doğdu.

31. dakika: Beto'nun tedavisi sonrasında karşılaşma hakem atışı ile yeniden başladı.

30. dakika: Beto'nun burnundaki kanama sebebi ile Cüneyt Çakır oyunu durdurdu. Beto'nun tedavisine saha içinde başlandı.

29. dakika: Slimani'nin şut yerine altı pas dışına çıkardığı pasında Mehmet Topal'ın Beto'nun üzerinden gönderdiği top yan kale direğine çarpıp oyun alanına geri döndü.

25. dakika: Göztepe, rakip yarı sahada yaptığı hazırlık paslarından sonuç çıkaramadı ve kaptırılan topla Fenerbahçe atağı başladı.

24. dakika: Fenerbahçe ise geride kalan sürede %58 ile topa sahip oldu ve Göztepe kalesine gönderdiği tek şuttan da isabet çıkaramadı.

23. dakika: Mücadelenin geride kalan süresinde Göztepe, topa %44 ile sahip oldu ve Fenerbahçe kalesine gönderdiği 3 şuttan da isabet çıkaramadı.

22. dakika: Hızlı gelişen Göztepe atağında Deniz Kadah'ın pasında Halil bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak yardımcı hakemin bayrağı ofsayt için kalkmıştı.

20. dakika:  Dirar'ın sağdan ortasında Slimani altı pas dışında topu kontrol etti ve vurmak yerine topu düzeltince araya Titi girdi. Bu pozisyonda Slimani yerde kalınca gözler Cüneyt Çakır'a çevrildi ancak karar devamdı.

18. dakika: Slimani'nin sağdan penaltı noktasına yerden gönderdiği ortasına Eljif Elmas'ın gelişine şutu aynı kanattan auta çıktı.

17. dakika: Eljif Elmas'ın pasında soldan Hasan Ali ceza alanına girmek istedi ancak Gassama rakibine bu şansı tanımayarak atağı kesen isim oldu.

16. dakika: Gassama, Skrtel ile girdiği ikili mücadele sonrasında kısa süreli bir sakatlık yaşadı ve karşılaşma kısa süreliğine duraksadı. Gassama maça devam edebilecek.

15. dakika: İki takım oyuncularından da geride kalan sürede basit pas hatalı oldukça çok geldi. Bu da iki takımın da istediği oyunu sahaya henüz yansıtamamalarının sebebplerinden biri olarak gözüktü.

14. dakika: Fenerbahçe'nin çıkarken kaptırdığı top sonrasında Halil ile sağ kanattan geliştirilmek istenilen Göztepe atağı da basit pas hatası sebebi ile sona erdi.

13. dakika: Hasan Ali'nin kullandığı duran top sonrasında altı pas içine gönderilen top doğrudan kaleci Beto'nun ellerine giti.

12. dakika: Dirar, sağ kanatta Traore'nin müdahalesi ile yerde kaldı ve Cüneyt Çakır faul düdüğünü çaldı. Fenerbahçe için duran top şansı...

11. dakika: Isla takımının atağına desteği sonrasında Dirar'dan aldığı pası çizgi üzerinden içeri çevirdi ancak Slimani'den önce ön direkte Göztepe savunması topu kornere çeldi.

10. dakika: Traore'nin soldan ortasında Neustadter'in altı pas dışında ayağı kayınca Tayfur boş pozisyonda kafa vuruşunu yaptı ancak bu ters kanattan auta çıktı.

9. dakika: Deniz Kadah, rakip yarı sahanın ortasından aldığı topu ceza alanı dışı sağ çaprazdan sert şutu ile kaleye göndermek istedi ancak bu şut Skrtel'den döndü.

8. dakika: Göztepe, ilk dakikalardaki Fenerbahçe baskısını kırdı ve çok adamla rakip kaleye gitmeye başladı.

7. dakika: Alpaslan Öztürk, saha içindeki ilk tedavisi sonrasında kenara alındı ve karşılaşma kaldığı yerden yeniden devam ediyor.

6. dakika: Mücadele, Alpaslan Öztürk'ün sakatlığı sebebi ile durduruldu. Oyuncunun tedavisi için oyun alanına sağlık görevlileri davet edildi.

5. dakika: Yine uzun top ile çıkan Göztepe'de Halil rakip ceza alanı içinde topu Volkan'dan kurtardı ve sağdan altı pas içine çıkardığı pasını Skrtel son anda kafa müdahalesi ile uzaklaştırdı.

4. dakika: Adama Traore, kendi sahasından uzun bir top gönderdi ancak Skrtel'in indirdiği topu Neustadter taca gönderdi.

3. dakika: Göztepe, hazırlık pasları ile rakip yarı sahada pozisyon aradı ancak Alper araya girerek takımını atağa kaldıran isim oldu.

2. dakika: Fenerbahçe'nin sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direkte Skrtel altı pas içine pasını gönderdi ve oluşan karambolde son anda Beto, yatarak topa sahip oldu ve Mehmet Topal'a GOL vuruşu şansı tanımadı. Fenerbahçe maça daha etkili başladı ve çok adamla Göztepe yarı sahasına yerleşmeye çalışıyor.

1. dakika: Cüneyt Çakır maçtaki ilk düdüğünü çaldı ve mücadeleye ev sahibi Göztepe başladı.

GÖZTEPE: Beto, Gassama, Titi, Reis, Traore, Alpaslan, Borges, Halil, Tayfur, Yasin, Deniz Kadah
TEKNİK DİREKTÖR: Bayram Bektaş

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ayew, Elif, Dirar, Alper, Slimani
TEKNİK DİREKTÖR: Phillip Cocu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER