GALATASARAY

Göztepe Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'de 2017-18 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu! Son haftada Göztepe deplasmanına çıkan Fatih Terim'in öğrencileri, Fransız yıldız Bafetimbi Gomis'in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 kazanmayı başardı. Böylece Aslan, 21. şampiyonluğunu ilan etti.

Göztepe Galatasaray maçı golleri ve geniş özeti

Son maça kadar kıran kırana geçen ligde Aslan, deplasmanda Göztepe'yi 1-0'lık skorla mağlup ederek tarihinin 21. lig şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaray 2 sezonun aranın Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaştı. En son 2014-15 sezonunda ipi göğüsleyerek 4. yıldızı takan Cimbom Fatih Terim yönetiminde yeni bir zafere imza attı.

FATİH TERİM 2. YILDIZINA KOŞUYOR! : Sarı-kırmızılı takımın başında 4. dönemini geçiren İmparator Fatih Terim, sarı-kırmızılılar'ın başındaki 7. şampiyonluğunu kazandı.

Şampiyonluk yolunda en avantajlı takım konumundaki Galatasaray deplasmanda Göztepe ile karşılaştı.Şampiyonluk için 1 puanın yeterli olduğu maçta sarı kırmızılı ekip, yıldızı Bafetimbi Gomis'in golüyle Göztepe'yi 1-0 yendi ve 19 Mayıs olan kuruluş tarihinde 21. şampiyonluğunu ilan etti.

İlk yarısı golsüz geçilen maçta 65. dakikada kazanılan penaltıyı Gomis gole çevirdi ve bu sezon ligdeki 29. golünü attı. Gol krallığı unvanını taçlandıran Gomis, 27 gollü Alex'i geçerek Süper Lig'in en golcü yabancı futbolcusu rekorunu kırdı.

21 yılda tam 10 lig kupası kazanan Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe (6) ve Beşiktaş'ın (4) toplamından daha fazla şampiyonluk elde etmiş oldu.

Göztepe Galatasaray maçı fotoğraflarıGöztepe Galatasaray maçı fotoğraflarıGöztepe Galatasaray maçı fotoğraflarıGöztepe Galatasaray maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

GÖZTEPE: 0 - 1 :GALATASARAY

Maç Sonu: Ve maçın hakemi karşılaşmanın sona erdiğini bildiren düdüğü çalıyor. Maç sona erdi.

90+5. dakika: Göztepe adına köşe atışını Selçuk Şahin sol taraftan kullanıyor.

90+3. dakika: Göztepe atağında Leo Schwechlen ofsayta yakalandı.

90. dakika: Dördüncü hakem kararı ile maç 5 dakika uzayacak.

88. dakika: Taktik bir değişiklik; Garry Rodrigues oyundan çıkıyor ve yerine Yasin Öztekin oyuna dahil oluyor.

85. dakika: Taktik bir değişiklik; Younes Belhanda oyundan çıkıyor ve yerine Selçuk İnan oyuna dahil oluyor.

84. dakika: Taktik bir değişiklik; Demba Ba oyundan çıkıyor ve yerine Muhammed Durmus oyuna dahil oluyor.

81. dakika: Hakem sarı kartını Jason Denayer için kullanıyor

79. dakika: Taktik bir değişiklik; Omer Ali Sahiner oyundan çıkıyor ve yerine Orkan Cinar oyuna dahil oluyor.

77. dakika: Galatasaray takımından Sinan Gumus ceza sahası içine güzel bir pas gönderiyor, ancak rakip oyuncu araya giriyor.

75. dakika: Hakem sarı kartını Garry Rodrigues için kullanıyor

74. dakika: Garry Rodrigues kendisini yere atarak serbest vuruş kazanmaya çalışıyor, ama hakem oralı olmuyor

73. dakika: Galatasaray takımından Yuto Nagatomo, Ömer Sişmanoğlu ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

70. dakika: Oyuncuların sıvı kaybını önlemek için oyuna ara verilmiş durumda.

68. dakika: Taktik bir değişiklik; Rajko Rotman oyundan çıkıyor ve yerine Axel N'Gando oyuna dahil oluyor.

66. dakika: GOL Galatasaray penaltı atışı ile golü buluyor. Golü atan oyuncu Bafetimbi Gomis.

64. dakika: Taktik bir değişiklik; Sofiane Feghouli oyundan çıkıyor ve yerine Sinan Gumus oyuna dahil oluyor.

63. dakika: Göztepe takımından Rajko Rotman topu ceza sahasındaki takım arkadaşı ile buluşturmaya çalıştı, ancak yaptığı orta rakip oyuncu tarafından uzaklaştırıldı.

62. dakika: Ceza sahasına doğru Selçuk Şahin ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Serdar Aziz.

61. dakika: Galatasaray takımından Garry Rodrigues, Younes Belhanda ile verkaç yapıyor, ancak rakip oyuncu araya giriyor.

60. dakika: Ceza sahasına doğru Yuto Nagatomo ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Rajko Rotman.

59. dakika: Serbest vuruş kullanılacak, Sofiane Feghouli geldi vuruşunu yaptı ama top farklı şekilde dışarı çıkıyor, aut. Maç Göztepe lehine kale vuruşu ile devam edecek.

58. dakika: Göztepe takımından Tayfur Bingol, Garry Rodrigues ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor.

57. dakika: Göztepe adına Milos Kosanovic sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Fernando Muslera çıkıyor ve topu kontrol ediyor.

55. dakika: Galatasaray takımından Fernando, Garry Rodrigues ile verkaç yapıyor, ancak rakip oyuncu araya giriyor.

54. dakika: Göztepe atağında Yoan Gouffran ofsayta yakalandı.

53. dakika: Galatasaray takımından Fernando bir ara pas ile rakip defansı açıyor ve önemli bir fırsat ortaya çıkıyor… Galatasaray, Younes Belhanda ile yükleniyor, bir şut ama farklı şekilde auta gidiyor.

52. dakika: Serbest vuruş için topun başına gelen isim Younes Belhanda. Ceza sahasına doğru orta olarak kullandı. Topu uzaklaştıran Selçuk Şahin. Galatasaray takımından Garry Rodrigues topu takım arkadaşıyla buluşturuyor ve bir şans doğuyor…

51. dakika: Maç yeniden başladı.

49. dakika: Galatasaray takımından Younes Belhanda mücadelede biraz aşırıya kaçıyor ve Andre Castro adlı oyuncuyu formasından çekerek düşürüyor. Bafetimbi Gomis sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri şu anda tedavisini yapıyorlar.

48. dakika: Göztepe takımından Nabil Ghilas mücadelede biraz aşırıya kaçıyor ve Serdar Aziz adlı oyuncuyu formasından çekerek düşürüyor.

47. dakika: Ceza sahasına doğru Yuto Nagatomo ortasını yapıyor. Topu uzaklaştıran Milos Kosanovic.

46. dakika: İkinci yarı hakemin düdüğü ile başlıyor.

Devre Arası: Hakemin düdüğü ile ilk yarı sona eriyor.

45+2. dakika: Topa sahip olma oranları; Evsahibi takım için %43 - Misafir takım için %57 olarak gerçekleşti.

45+1. dakika: Dördüncü hakem kararı ile maç 1 dakika uzayacak. Göztepe takımından Tayfur Bingol topu ceza sahasındaki takım arkadaşı ile buluşturmaya çalıştı, ancak yaptığı orta rakip oyuncu tarafından uzaklaştırıldı. Göztepe adına Milos Kosanovic sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Topu uzaklaştıran Sofiane Feghouli.

45. dakika: Göztepe takımından Yoan Gouffran topu kafayla takım arkadaşına kazandırmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu araya giriyor. Göztepe takımından Andre Castro bir ara pas ile rakip defansı açıyor ve önemli bir fırsat ortaya çıkıyor…

44. dakika: Göztepe adına Milos Kosanovic sağ taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor.

43. dakika: Bafetimbi Gomis topu önce düzeltti ve vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş olmadı. Göztepe takımından Nabil Ghilas topu ceza sahasındaki takım arkadaşı ile buluşturmaya çalıştı, ancak yaptığı orta rakip oyuncu tarafından uzaklaştırıldı.

42. dakika: Galatasaray takımından Jason Denayer bir ara pas ile rakip defansı açıyor ve önemli bir fırsat ortaya çıkıyor…

41. dakika: Galatasaray adına Younes Belhanda sol taraftan falsolu bir vuruşla korneri kullanıyor. Galatasaray atağında Ryan Donk kafa vuruşunu yaptı ancak top dışarı gidiyor. Maç Göztepe lehine kale vuruşu ile devam edecek.

40. dakika: Tehlikeli bir an! Galatasaray takımından Younes Belhanda topu defansın arkasına atmayı başarıyor ve takım arkadaşı ile buluşturuyor… Wallace rakip atağı kornerle savuşturdu. Köşe vuruşu kullanılacak.

39. dakika: Sofiane Feghouli topu önce düzeltti ve vuruşunu yaptı ancak etkili bir vuruş olmadı. Maç Göztepe lehine kale vuruşu ile devam edecek.

36. dakika: Kaleye şutunu gönderen Bafetimbi Gomis güzel bir iş çıkartıyor, ancak kaleci bu şutu kurtarıyor

34. dakika: Bafetimbi Gomis gole gidiyor, ancak yaptığı vuruş kaleyi bulmuyor.

29. dakika: Karşılaşmanın üçte birlik dilimi golsüz eşitlikle geçiliyor. Galatasaray'a şampiyonluk için bu skor yetecek.

28. dakika: Serbest vuruş sonrası yeniden içeriye doldurulan topa Kosanovic ters bir kafa vuruşu yaptı, top kornere çıktı.

27. dakika: Selçuk Şahin'in Fernando'yla girdiği top kapma mücadelesinde ayağını fazla kaldırdığını işaret eden hakem, Galatasaray lehine endirekt serbest vuruş kararı verdi. Sarı-kırmızılılar tehlikeli sayılabilecek bir noktadan duran top şansı yakaladı.

26. dakika: Su molası sona erdi, oyun Galatasaray atağıyla kaldığı yerden devam ediyor.

25. dakika: İzmir'deki sıcak hava nedeniyle Hakem Cüneyt Çakır tarafından su molası verildi.

24. dakika: Tayfur'un orta alanda kaptırdığı top sonrası Belhanda sol kanattan atağa çıktı. Onun ortasında top savunmadan döndü.

23. dakika: Göztepe ataklarını sıklaştırmaya başladı. Galatasaray hücumda organize olamıyor bu anlarda.

22. dakika: Demba Ba sol çaprazdan içeri doğru sokuldu ve yay üzerinden şutunu çekti, yerden giden topu Muslera tek hamlede kontrol etti. Karşılaşmada ilk 20 dakika golsüz eşitlikle geçilirken tempo da artmaya başladı.

20. dakika: Galatasaray savunması çıkarken topu kaptırdı. Önce Demba Ba'nın şutu savunmadan döndü, ardından tekrar içeriye çevrilen topa Gouffran kafayı vurdu Muslera nefis bir refleksle topu çeldi. Ancak öncesinde hakem, Gouffran'ın faul yaptığını işaret etmişti.

19. dakika:  Göztepe çok etkili geldi. Sağ kanattan son çizgiye inen Ghilas'ın içeriye çevirdiği top savunmadan sekti, Selçuk Şahin'in gelişine sert vuruşunda Muslera topu kontrol etti.

18. dakika: Bu bölümde karşılıklı top kayıplarının sayısı artmaya başladı. Tempo bu nedenle bir nebze düştü.

17. dakika: Belhanda'nın sol kanattan taşıdığı topla yine Linnes ters taraftan savunma arkasına sarkmak istedi ancak bu kez topu içeriye çeviremedi. Aut...

15. dakika: İki takım da kontrolü elden bırakmıyor. Bu nedenle şu ana dek pozisyon anlamında zengin bir maç olmuyor.

14. dakika: Bu arada Başakşehir, Kasımpaşa karşısında geriye düştü. Şu anki skorlarla Galatasaray şampiyon, Fenerbahçe ise 2. oluyor.

13. dakika: Göztepe bu anlarda oyuna ortak olmaya başladı. Galatasaray biraz daha geriye çekilmek zorunda kaldı.

12. dakika: Demba Ba'nın pasında savunmadan seken topla Ghilas bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak ofsayt bayrağı onun için havaya kalktı.

11. dakika: Hafif sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Rodrigues doğrudan kaleyi denedi, top az farkla üstten auta gitti.

10. dakika: Belhanda'nın savunma arkasına gönderdiği topa Garry Rodrigues hareketlenmek istedi. Bu sırada Tayfur onu düşürdü. Galatasaray, ceza alanının hemen dışından çok tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Sarı Kart Tayfur Bingöl

8. dakika: Galatasaray oyunun kontrolünü eline aldı. Göztepe tüm hatlarıyla yarı alanına çekildi.

7. dakika: Rodrigues sol kanattan taşıdığı topla içeri kat etti ve sağdan bindiren Linnes'e derin bir pas gönderdi. Linnes'in içeri çevirdiği topu son anda savunma kesti.

6. dakika: Galatasaray ön alandaki baskısını artırdı. Göztepe kendi yarı alanından çıkmakta zorlanıyor.

5. dakika: Galatasaray oyunu rakip yarı alana yıkmaya çalışıyor. Göztepe savunmayı önde kurarak buna müsaade etmiyor.

4. dakika: Göztepe taraftarı ilk düdükten bu yana takımlarına inanılmaz bir destekte bulunuyor.

3. dakika: Göztepe bu kez sağ kanattan geldi. Ghilas'ın pasıyla yay üzerinde topu alan Castro kaleyi denedi, Donk'tan dönen top için penaltı beklentileri oluştu ancak hakem devam kararı verdi. Gouffran'ın orta alanda kaptığı topla Göztepe bir anda atağa çıktı ancak Castro'nun sol kanattan ortasında top kaleci Muslera'da kaldı.

2. dakika: Maçtaki ilk şut Galatasaray'dan geldi. Kaleyi karşısına alan Ryan Donk uzak mesafeden şansını denedi ancak çerçeveyi tutturamadı. Üstten aut...

1. dakika: İlk düdük çaldı ve maç başladı! Göztepe takımı bu maça önümüzdeki sezon giyeceği parçalı iç saha formasıyla çıkarken Galatasaray ise beyaz deplasman formasıyla sahada yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER