GALATASARAY

Göztepe Galatasaraylıların bilet almasını önleyecek

Göztepe, hafta sonu oynanacak Galatasaray karşılaşmasının biletlerini öncelikle sezon boyunca en az 3 iç saha maçına gelmiş taraftarlara satılacağını açıkladı.

Göztepe Galatasaraylıların bilet almasını önleyecek

Süper Lig'de şampiyonluk düğümünü çözecek maçta hafta sonu Bornova Stadı'nda lider Galatasaray'ı konuk edecek Göztepe'den bilet açıklaması geldi.

EN AZ 3 İÇ SAHA KRİTERİ: Sarı-kırmızılı yönetim, bu sezon en az 3 kez iç saha maçında stada gelen taraftara bilet alma önceliği verileceğini duyurdu. Göztepe, Bornova Stadı'nda konuk Galatasaray taraftarına diğer takımlara uyguladığı gibi kale arkasında 450 kişilik kontenjan ayıracak.

göztepe

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında oynayacağımız Galatasaray müsabakasında, 2017-2018 sezonunda en az 3 iç saha maçına giriş yapan taraftarlarımıza bilet satın alma önceliği verilecektir. Bilet satışına ait detaylar yarın paylaşılacaktır. Taraftarlarımızın bilgisine sunarız."

göztepe

G.SARAYLILARIN BİLET ALMASINA KARŞI ÖNLEM: Göztepe bu hamleyle, Galatasaray taraftarının Göztepe taraftarına ayrılan biletlerden almasını önleyecek. Sezon boyunca oynanan 16 iç saha maçından en az 3 tanesine gelen taraftarların öncelikli olması sebebiyle G.Saray taraftarları bilet alamayacak.

Galatasaray, Göztepe maçında 1 puan alırsa şampiyon olacak. Ligde 49 puanı bulunan İzmir ekibinin herhangi bir iddiası yok.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER