GÖZTEPE

Göztepe Yeni Malatyaspor maçı sonucu ve özeti

Göztepe, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor’la karşı karşıya geldi. Avrupa kupalarına katılma şansı devam eden Göztepe, Trabzonspor ve Sivasspor’un puan kaybettiği haftada Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve kritik bir puan kaybı yaşadı.

Göztepe Yeni Malatyaspor maçı sonucu ve özeti

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında Göztepe ile Evkur Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Bornova İlçe Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Hem Göztepe hem de Evkur Yeni Malatyaspor gol bulabilmek adına zaman zaman etkili ataklar geliştirdiler. Ancak iki takım da bu arzusunda başarılı olamadı.

Göztepe Evkur Yeni Malatyaspor maçı fotoğrafları

Bu beraberliğin ardından UEFA Avrupa Ligi bileti almak isteyen Göztepe puanını 48'e yükseltti ama Trabzonspor'u geçme şansını kullanamadı. Evkru Yeni Malatyaspor da 40 puana ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'de bir sonraki hafta maçında Göztepe, Atiker Konyaspor'a konuk olacak. Evkur Yeni Malatyaspor da Galatasaray deplasmanına çıkacak.

Maçtan Dakikalar: 8'inci dakikada Sabri'nin kullandığı serbest vuruşta, Kosanovic ceza sahası içinde topla buluştu. Sırp stoperin sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten oyun alanını terk etti.

17'nci dakikada Sabri'nin sağdan ortasında, Ghilas kafayı vurdu. Ancak top çerçeveyi bulmadı.

34'üncü dakikada Aytaç'ın pasında Adem ceza alanına girdi, bekletmeden vurdu. Kaleci Beto topu son anda kontrol etti.

55'inci dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Adem'in şutunda top yan direkten döndü.

69'uncu dakikada Yeni Malatyaspor'da Gilberto'nun şutunda top bu kez üst direkten oyun alanına geldi.

73'üncü dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Demba Ba kaleci ile karşı karşıya kaldı. Senegalli yıldızın vuruşunda Fenolle topu son anda çeldi.

80'inci dakikada bu kez Ghilas sol çaprazdan şutunu çekti ancak Yeni Malatyaspor savunmasına çarpan top kornere çıktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER